torsdag 19 november 2020

Vintage möbler stockholm

Stort utbud av möbler. Alltid låga priser på Chilli. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Att handla vintage inredning och vintage möbler på nätet har dessutom aldrig varit enklare!

Vår vision är att möjliggöra och erbjuda ett stort och brett sortiment av vintage möbler online, just för att du ska kunna göra ditt hem så personligt och hemtrevligt som möjligt! Här visar vi endel av de möbler som vi har i butiken.


Ta gärna kontakt på mejlen för mer måttuppgifter eller bilder. Vill du ordnar vi transport mot avgift. Här hittar du alla secondhand-butiker i Stockholm. Totalt 1secondhand-butiker, faktiskt.


Se betyg, recensioner och bilder.

Hos oss på VitVitareVitast hittar ni noga utvalda möbler i ljus vacker lantlig inredning, fransk lantstil och romantisk shabby chic inredning. Vitt och vackert är våra ledord och där platsar verkligen våra populära möbler in.


Vi har ett stort sortiment med både hyllor, skåp, förvaring, skrivbor halvmånebor tallrikshyllor, kryddhyllor, vitrinskåp och brickbord. Online and physical boutique selling interior design with focus on Scandinavian high-quality. Our products are mainly from the 20th century and conclude everything from art-glas, furniture, ceramics, art and paintings.


Vintagefabrikens webbshop som säljer vintage och unik design för stora och små. Du som vill besöka vår fysiska inredningsutik på Lidingö i Stockholm – kontakta oss först om det är någon särskild möbel du vill kika på då möbler ibland enbart finns på vårt. Handla second hand hos Stockholms Stadsmission.


Vi har butiker med kläder, prylar, möbler, vintage och antikviteter. Hållbart både för människa och miljö! Möbler på Stockholms Auktionsverk Online. Visning och budgivning på nätet timmar om dygnet.


Asplund i centrala Stockholm erbjuder handplockade och moderna möbler och inredningsdetaljer i stilren design och hög kvalitet. Butiken säljer det egna varumärket Asplund med möbler, mattor och accessorarer av svenska designers som Thomas Sandell, men också utvalda produkter från dagens mest prestigefulla internationella varumärken och designers.


Vintage Paint är speciellt framtagen för målning av möbler som man vill ska få den där speciella matta kalkiga utseendet, som gamla möbler är kända för.

Dock blir resultatet alltid bäst med ett bra underarbete. Hitta vintage, second hand och retro i Stockholm. Färgen är luktfri och torkar mycket snabbt.


Stockholms bästa antikvitetsaffärer - Guiden till bra antikaffärer i Stockholm uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet någon bra antikvitet- eller kuriosabutik med second hand och vintage i Stockholm som vi har missat.


Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt något ställe som omnämns i guiden? Hjälmarsvägen i Årsta, Stockholm. Vi köper och säljer möbler, lampor och inredning från 50-talet och 60-talet.


Vi säljer möbler för hemmets alla rum! Hos oss finner du antika pärlor blandat med industridesign och modernt.


Se mer av våra vitrinskåp, skänkar och matbord här i webbshoppen - vi levererar tryggt! Eller välkommen in i butiken i Stockholm.


Att handla antika möbler begagnat kan dessutom vara lika prisvärt som att köpa nytt från de stora möbelvaruhusen, men med skillnad att du får en unik stil och hög kvalitet. Dessutom sätter man inte lika stor press på naturens resurser när man handlar second hand då man tar tillvara på det som redan finns och hjälper till att återanvända i så stor utsträckning som möjligt.


Köp möbler och heminredning online eller från våra möbelbutiker i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.