torsdag 19 november 2020

Toppförspeglad led e27

Toppförspeglad led e27

Spara % i energi med våra miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans. Lägst priser på Led eSpara pengar nu! Snygg att använda som den är, eller med lampskärm.


Sprider ett varmt, dekorativt ljus, samtidigt som toppförspeglingen minskar risken att bländas. Som alla våra ljuskällor är den gjord med energisnål LED. Produktinformation. Med normal form som passar perfekt för vanliga halogenlampor, har en toppförspeglad topp som reflekterar ljuset bakåt.


Ger bra ljus i öppna armaturer utan att blända. Styrkan på 4W motsvarar 40W i gamla glödlampor. Toppförspeglad LED-lampa med Esockel. LED lampor sparar energi.


Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar. Silver toppförspeglad glödlampa normal med sockeltyp E27. En toppförspeglad lampa kastar ljuset bakåt mot armaturens reflektor och sprider ljuset beroende på armaturens konstruktion.


Toppförspeglad led e27

Tänds till full styrka direkt och är dimbara. De har en rad smarta egenskaper och fördelar. Gför att nämna några. Lys upp tillvaron med en ficklampa. Praktiska ficklampor från COAST. ELED-lampa toppförspeglad med samma mått som en vanlig normallampa. Ledlampa från UNISON. Dessa lampor har den så kallade filamenttekniken vilket gör att lamporna ser ut som de klassiska glödlampornas glödtrådar. Dessutom är de dimmbara och ger ett varmvitt sken.


Perfekt när du inte vill bli bländad utan ha en mer behaglig allmänbelysning. Dimbar - Ja Färgtemp - Varmvit 2. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor. Lampans effekt är 4W och ger ett ljusflöde på 3lumen, vilket kan användas som ca 30W glödljus.


Handla alla typer av led lampor till. Ljusflöde: 6lumen. E27-LED-ljuskällor finns också med en funktion för att ändra ljustemperaturen. Energiförbrukning (Watt): 4W.


Den har lång hållbarhet och är energisnål. Svart färg på toppen. Logga in för att se. Lampan ger en bra spridning ner mot ytan.


Det här är en spotlight ljuskälla från Star Trading med modern LED-teknik. Dessa ger samma typ av ljus som 25W eller 40W glödljus. Antaa mukavan lämpimän valon ja voi korvata peilipintalamput suoraan.


Toppförspeglad led e27

Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Lägg till i favoritlistan.


Dessa Retro lampor är mindre kostsamma på grund av deras långa medellivslängd samt deras låga energiförbrukning. Det finns tre olika socklar tillgängliga i Glödlampor : E(liten skruvsockel), E(stor skruvsockel) och B(bajonett sockel).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.