onsdag 14 oktober 2020

Toppförspeglad glödlampa led

Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Alltid låga priser och snabba leveranser! Stort utbud av heminredning. Heminredning från välkända varumärken. Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns. Toppförspeglad glödlampa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!


De har en rad smarta egenskaper och fördelar. De är extremt små, bara ett par millimeter, men ändå är de ljusstarka och hållbara. Ger bra ljus i öppna armaturer utan att blända. När man reflekterar ljus reflekterar man även värme.


För att kunna använda toppförspeglade glödlampor måste armaturen också vara godkänd för användning med toppförspeglade lampor. Annars finns risk för överhettning. LED lampor sparar energi.


Silver toppförspeglad glödlampa normal med sockeltyp E27. En toppförspeglad lampa kastar ljuset bakåt mot armaturens reflektor och sprider ljuset beroende på armaturens konstruktion.


Tänds till full styrka direkt och är dimbara. Glödlampa normal E2 100W toppförspeglad silver. Bra och brandsäkert alternativ och det optimala valet ur miljösynpunkt. Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder.


Toppförspeglad glödlampa led

Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Delbetala i upp till månader.


Dimbar - Nej Färgtemp - Varmvit 2. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor. Här utgår du enklast från lumenvärdet. Tack vare dess Esockel är den mycket enkel att installera i de allra flesta lampor.


EToppförseglad glödlampa bland våra glödlampor. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Perfekt när du inte vill bli bländad utan ha en mer behaglig allmänbelysning. Dessa lampor försvinner succesivt enligt ekodesigndirektivet som antagits av EU. Sylvania ToLEDo Retro Led -filament lampan ser ut som en klassisk toppförspeglad glödlampa och är i detta utförande ej dimbar.


Toppförspeglad glödlampa led

Lampan har klart glas, är 8-gånger energisnålare än den vanliga glödlampan och brinner c:a 15. Ljuskällan har en glob tillverkad av glas och är toppförspeglad med metall för att ge ett indirekt ljus.


Toppförspeglad glödlampa led

W motsvarar 40W glödlampa och ger 4lumen. Flera olika typer av dimbara lampor. LED-lampor finns i olika modeller, storlekar och med olika ljussken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.