torsdag 8 oktober 2020

Toppförspeglad glödlampa e27

Toppförspeglad glödlampa e27

Upp till 20% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Nu kan du ersätta alla dina glödllampor mot mer effektiva ljuskällor!


Spara upp till % el med våra miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans. Silver toppförspeglad glödlampa normal med sockeltyp E27. Tänds till full styrka direkt och är dimbara.


Glödlampa normal E2 100W toppförspeglad silver. Levereras inom 1-arbetsdagar. Dessa lampor försvinner succesivt enligt ekodesigndirektivet som antagits av EU. Lampan har en styrka på 100W.


En toppförspeglad Eglödlampa i silver. Två olika wattstyrkor. Toppförseglad glödlampa med stor sockel ( E). Snygg att använda som den är, eller med lampskärm.


Sprider ett varmt, dekorativt ljus, samtidigt som toppförspeglingen minskar risken att bländas. Som alla våra ljuskällor är den gjord med energisnål LED. Produktinformation.


E-ljuskällor – från glödlampan till lysdioden. Alla kommer ihåg den goda gamla glödlampan med E-sockel, men den får faktiskt inte tillverkas längre.


Toppförspeglad glödlampa e27

Sedan kom halogen- och energisparlamporna med E-socklar som gjorde det möjligt att behålla gamla favoritlampan, även utan glödlampan. Ljuskällor från 2kr. Dagars Gratis Retur.


Upptäck fjädertrender. Stort utbud av heminredning. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. ELED-lampa toppförspeglad med samma mått som en vanlig normallampa.


Ger ett fint varmt ljus och kan ersätta toppförspeglade lampor direkt. LED-lampan är en normallampa med E-sockel med frostat glas. Den är dimringsbar och fungerar i de flesta armaturer med E-sockel och stöd för max watt. Dessa Retro lampor är mindre kostsamma på grund av deras långa medellivslängd samt deras låga energiförbrukning.


Till skillnad från vanliga glödlampor. Genom att välja LED-lampor förbrukar du dessutom 85% mindre energi än med traditionella glödlampor. Tack vare dess Esockel är den mycket enkel att installera i de allra flesta lampor. Dess vackra spiralformade synliga filament gör den passande för dekorativ belysning i hem, kontor, butiker, hotell eller restauranger med mera.


Toppförspeglad glödlampa e27

Perfekt när du inte vill bli bländad utan ha en mer behaglig allmänbelysning. Styrkan på 4W motsvarar 40W i gamla glödlampor. Egenskaper för LED-lampa Osram med rörelsesensor 9W EAutomatisk belysning för säkerhet och bekvämlighet, tack vare sensorn behöver du inte tänka på att tända och släcka. Ditt hem är alltid perfekt upplyst, får en vackrare exteriör och blir säkrare.


LED lampor för 230V, som passar direkt i den i Sverige vanligaste breda Estandardsockeln. Välj din favorit-LED för ditt ändamål med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende, varefter du väljer lampa med varmvitt eller vitt sken. Airam LED Normal E2 6W 4-pack.


LED-lampa som förbrukar ca % mindre energi och håller betydligt längre än en vanlig glödlampa. Bra och brandsäkert alternativ och det optimala valet ur miljösynpunkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.