onsdag 21 oktober 2020

Stövelborste

Stövelborste mängd. Galvaniserad stål med borstar i nylon. Perfekt till rengöring av barnens smutsiga stövlar. Sko- och stövelborste med borst på sidor. Inte på lager Relaterade artiklar. Behändig sko- och stövelborste som passar de flesta utrymmen. En praktisk stövelborste för leriga och smutsiga skor och stövlar. Skoborsten är helt gjord i gummi så skulle du behöva extra kraftig rengöring så är det bara att hämta trädgårdsslangen och spola över borste och allt.


Robust skosrapa som rensar skor och stövlar från grus och snö! Kan med fördel skruvas fast med de befintliga fästena. Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst och hund.


Stövelborste

Vikan stövelborste med galler. Tar snabbt och effektivt bort smuts från skodon. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Maila inte till oss om saknad beställning under den tiden. Håll skorna rena och fräscha med skoborstar och skoputsmaskiner från AJ. Köp skoputsmaskinen online, alltid. Stabil och slitstark skrapa som effektivt rengör skons sula samt sidor. Hålls på plats med foten och handen.


Vi på Hööks har all hästutrustning du behöver för att sköta din häst på bästa sätt. Vi har ett brett och prisvärt sortiment av hästtäcken, grimmor, pannban träns, sadlar och schabrak.


Välkomna till vår hästbutik online ! Vi har drivit ridsportbutik i år och har idag 1% fokus på online försäljning. Här hittar du alltid hästtäcke ridbyxor ridhjälmar ridstövlar och säkerhetsvästar till riktigt bra priser. Med stövelknekten tar barnen av skor och stövlar på egen hand! Kan användas av barn samtidigt.


Stövelborste

Material: metall och trä. Storlek: Lx Bx Hcm. Fotskrapa Bjärnum Grov. Rishalmskvast Bjärnum. Landäng AB - Brett. Placeras på torkskåpets botten. Inget dropp från andra blöta kläder ner i stövlarna! Mått: B52xD47xHcm. Dubbel stövelknekt som kan användas av flera samtidigt. Urskålningar som hjälpmedel för att ta av skor och stövlar. Se vårt stora urval av Möbler. Stålställning med st borstar med styv borst. Lämplig för oömma skor med grov smuts.


Beställ nu för snabbast möjliga leverans. Willab är ett av märkena i vår butik och det säljs direkt av Bole.


Stövelborste

Produkterna från Willab håller en god kvalitet och det finns allt från smått och enkelt till stort och avancerat. Ytbehandling: Förzinkad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.