fredag 9 oktober 2020

Storbildsskärmar

Storbildsskärmar är idag en självklarhet under större arrangemang. En storbildsskärm eller eventskärm garanterar publikens uppmärksamhet och förstärker ert budskap.


Om ni är i behov av att köpa eller hyra en storbildsskärm - tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er att hitta rätt produkt för ert behov.


LED-skärmar eller som vi kallar dem – storbildsskärmar. De är ett utmärkt sätt att marknadsföra sitt företag, förening, sponsorer och samarbetspartners. Vi har storbildsskärmar för både inomhus- eller utomhusbruk.


Intill Sveriges nationalarena, Ericsson Globe, sitter (dubbelsidig) av våra största storbildsskärmar för utomhusreklam. Vi erbjuder hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Alla komponenter till våra skärmar väljs noga ut för att möta högt ställda förväntningar och krav.


Vi jobbar med Pixcore Impresso LED-displayer då kan vi leverera perfekt storlek och upplösning utan synliga skarvar, ett tryggt och säkert val nu och för framtida behov. Vi är en komplett leverantör av storbildsskärmar, infartsskyltar, LED skärmar och LED trailers. Se telefonnummer, adress, hemsida, öppettider mm. Gratis årsredovisning.


Digitala reklamskärmar på stolpe. En stor skärm fångar publikens blickar och förstärker ert budskap – oavsett om det handlar om reklam eller annan information.


Vi garanterar en helhetsupplevelse som lever upp till era förväntningar på ljud och bild. Vi hyr ut till sportevenemang, livesändningar, kickoff, filmvisning, information med mera.


Storbildsskärmar

Du kan även köpa eller leasa din storbildsskärm från oss. Våra skärmar klarar av att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert eller en offentlig visning av t. Ett sätt för att ytterligare korta ner tiden för etablering och avetablering är att montera modulerna på en trailer eller container. Dial-iT har mångårig erfarenhet av installationer och drift av storbilds-skärmar, för både inom- och utomhusbruk. Hög kvalitet till rätt pris är våra ledord.


För oss och våra kunder betyder hög kvalitet lång livslängd och låg servicekostnad. Vi presenterar priser för både butiks-tv och storbildsskärmar i olika paket med varierande spridning. Våra otroligt välprisade mediaannonser och reklamfilmer inkluderas även i utvalda paket.


Vi kan se till att ni får storbildsskärmar som är anpassade efter just er verksamhet och som håller en hög kvalitet. Vi utför installationer av storbildsskärmar för byggnader infarter och konst.


Du bestämmer datum, klockslag, antal sekunder och hur stor del av skärmens tid som avsätts för just ditt budskap. Våra produkter Våra egentillverkade produkter är paketerade med fokus på smidig transport, installation och användning.


Storbildsskärmar

Specifikationer och dimensioner på våra huvudprodukter är baserade på flera års erfarenhet och återkoppling från våra kunder. Skärmarna levereras med branschens bästa garantier och serviceåtaganden. Microbus har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Samma produktion som vi presenterar på våra skärmar streamas i realtid via internet.


Storbildsskärmar

Creative Technology skapar innovativa bildlösningar för ditt event med hjälp av storbildsskärmar såsom LE LCD och projektion. Hos oss får du bra annonsutrymme med effektivare marknadsföring till en bra peng! Din annons kommer minst att synas i sekunder var 5:e minut.


Goodspot Creative Marketing Solutions står för kreativ marknadsföring med digitala storbildsskärmar, fasta reklamytor, vepor, textilskärmar m. Vi kommer ständigt med nya, intressanta sätt för er att marknadsföra era produkter, så håll er nära för att kunna synas i våra nästkommande kreativa produkter. Linson erbjuder teknik och tjänster för tävlings-och motionsidrott.


På storbildsskärmar runt om Svenska Mässan i Göteborg visades propaganda från Nya Tider. LCD-TV-apparater är okomplicerade att använda och fungerar fint under nästan alla ljusförhållanden och med alla bildkällor.


De är också den mest prisvänliga kategorin och har gjort både storbildsskärmar och Smart TV tillgängligt för vanliga konsumenter. De har dock kommit att avlösas av de nyare och mer avancerade QLED-modellerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.