tisdag 6 oktober 2020

Star trading ljusslinga

Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Dekorera ditt hem med en ljusslinga från Ellos. Upptäck vårt sortiment av ljusslingor. Upp till 15% rabatt på Taklampor.


Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Följ oss i sociala medier. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. Handla smidigt direkt i webshopen! Star Trading LED ljusslinga Hooky lampor m. Hitta den perfekta ljusslingan för inomhus- och utomhusbruk på Ellos. I lager för omgående leverans! Härlig och stämningsfull ljusslinga som är perfekt att använda som dekoration.


Star trading ljusslinga

Drivs av batterier och har även timer så at du själv kan bestämma när den ska lysa. Integrerad LED-belysning. AA batterier ingår ej. Timer - 6h på, 18h av, repeterande.


Deras jul- och dekorationsbelysning för hemmet går att köpa till ett bra pris på Royaldesign. Denna produkt är slutsåld. En solcellsdriven ljusslinga som är fint dekorerad med multifärgade risbollar. Star trading Solcells- ljusslinga Festival Color.


Star trading ljusslinga

Den här ljusslingan har kallvita LED-ljuskällor. Den är mycket enkelt, praktiskt och ett miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Perfekt till vardags och fest. Finns även vanlig på- och avknapp.


Anslutningskabel 1cm. En fin ljusslinga att inreda med till vardags eller fest. System LED startkabel start 8m. Ger ett vackert sken i mörkret. SMÅ batteri-antikljus m vackert flimrande låga. Längd meter, 2volt. Slingan har LED-ljuskällor med ett härligt sken. Batteridriven ljusslinga med dew drops och silverdekorationer. Kan användas vid diverse dekorationer, vid tex dukningar, blomsterarrangemang, i fönster, på väggen osv.


Timerfunktionen gör det enkelt att ställa in när slingan ska lysa. Storlek ca 200x2cm.


Merparten av produktionen sker idag på fristående fabriker i Asien, men den första produkten, adventsstjärnor i metall, tillverkas fortfarande i Sverige. Ljusslinga Flatkabel ESvart med krok. Förhöj mysstämningen i hemmet med en ljusslinga! Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Välkommen in redan idag! Häng upp slingan i taket och att få en stämningsfull inredning. Jutta skapar liv i all typ av inredning.


Dessa produkter är anpassade för utomhusbruk med IPklass men är även lämpliga inomhus. Underbar dekorationsslinga med dew drop.


Star trading ljusslinga

Sedan dess erbjuder företaget design inom elektrisk dekorationsbelysning, julbelysning och LED-lampor för konsumentbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.