onsdag 8 juli 2020

Solarium tillbehör

Solarium Test und Vergleich. Unser Test- und Vergleichsverfahren ist unabhängig, objektiv und TÜV-zertifiziert. Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen!


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. SOLSYSTEMET har ett brett utbud av betalsystem, solarierör, ansiktslampor, solkräm, desinfektionsmedel och andra tillbehör.


Läs mer under varje flik här nedan! Vi arbetar med ett betalsystem från det tyska företaget Holtkamp. Betalsystemet består av en Duo-box som vanligtvis placeras utanför vardera solbås.


Vi har även ett stort sortiment tillbehör som skyddsglasögon, kuddar, solarieclean och annat som behövs för den dagliga driften av din solstudio. Upptäck hemmasolarier.


Se varför dessa hemmasolarier passar dina behov. Jämför, läs recensioner och beställ online. Hästlastbil solarium. Halogen lampor ( 1brand timmar) fläkt.


Solarium tillbehör

Hos oss finner ni en trevlig och sansad miljö. Vissa anläggningar erbjuder även extra moderna maskiner samt tillbehör till försäljning. Arbetar med utställning, uthyrning, försäljning, utveckling och tillverkning av solarium och tillbehör. I så fall gäller det att du är noga med att skydda dina ögon.


Eftersom ögonlocken är väldigt tunna behöver du ett extra skydd när du solar, både ute och i solarium. Här kan du hitta bra och bekväma solarieglasögon. Lysrör till vanliga solarium.


VÅRT SORTIMENT AV LYSRÖR. Ytan är pulverlackerad. Det består av en huvudpanel utrustad i röda och vita IR-lampor 150W från Philips. Kroppen kvarstår uppvärmd upp till minuter efter behandling.


Sedan år tillbaka har har vi erfarenhet som tillverkare av solarier och säljer Philips totala sortiment av lysrör. Förutom att upplevas fräschare och mer hygieniskt, i och med att minimal kroppskontakt förekommer, får du även en mer heltackande solbrun färg, då tryckmärken och risken för hudveck minimeras.


Aldrig mer solarium - brun utan sol som ser äkta ut När vårsolen visar sig är det lätt att bli smärtsamt påmind om hur lång vintern har varit, och önska sig en frisk bränna. Skippa solariet och satsa istället på dessa sköna produkter som ger minst lika bra resultat – utan att skada din hud eller hälsa. Våra öppettider är generösa och vi har öppet alla dagar i veckan.


Solarium tillbehör

På våra solanläggningar kan Ni även köpa solkrämer och skyddsglasögon, betalning sker enkelt med kontanter alternativt betalkort. Vi är även leverantörer av solarieutrustning och vi kan erbjuda både nya och begagnade solarium samt tillbehör.


Erbjud dina kunder en solbränna med spraytan eller solarium med LED-teknologi som inte åldrar huden. Undvik orange toner med våra spraytanlösningar och upplev ett skonsamt solande med våra solarielösningar. Sedan betygsätter vår testgrupp av idrottsvetare, elitidrottare och servicetekniker träningsmaskinerna i fråga. Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.


Solarium tillbehör

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Vi erbjuder och panel solarier till attraktiva priser. Våra solarier kännetecknas av en enkel konstruktion. De är utrustade med fläktar som ger rätt mängd luftcirkulation. Detta förlänger lampans livsläng och hästen torkar dessutom mycket snabbare.


Pris: pollett (min) kr. UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.