måndag 13 juli 2020

Smörgåsjärn öppen eld

I vårt utbud finner du smörgåsjärn för öppen eld och mycket mer. Hitta dina favoriter! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Njut av grillade smörgåsar på dina friluftsäventyr!


Det här smörgåsjärnet från Kayoba Outdoor används över öppen eld och grillar två smörgåsar samtidigt – snabbt och enkelt, precis som det ska vara. Tillverkat av gjutjärn.

Smörgåsjärn för skogsutflykten. Att laga sin mat över öppen eld förgyller vilken utflykt som helst. Ta med färdiga smörgåsar i ryggsäcken, tänd en brasa när det är dags för lunch och lägg smörgåsarna i järnet. Järnet klämmer ihop kanterna på smörgåsarna så att det goda pålägget inte rinner ut.


Inomhus kan du använda den på gasspis, spis med keramisk häll, spis med induktionshäll och spis med traditionella gjutjärnsplattor. För tillagning över öppen eld på vedspis, el, gasol- eller induktionsspis.


Störst upplevelse är att tillaga varma mackor och våfflor över öppen eld - men inomhus är förstås också gott. Våra smörgåsjärn och våffeljärn av gjutjärn fungerar även på alla sorters inomhusspisar.

Våffeljärn Espegard Gjutjärn. Rejält våffeljärn tillverkat i gjutjärn. Att äta ute slår vilket restaurangbesök som helst. Här har vi samlat smarta små grillar, våffeljärn, muurikkor och mycket annat som förstärker din upplevelse när du lagar mat över öppen eld.


Grillar och eldstäder. Trädgårdsarbete eller avkoppling?


Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Köp smörgåsjärn för öppen eld här. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Det perfekta grilljärnet för att göra varma smörgåsar ute i naturen över öppen eld.


Snäckformat smörgåsjärn som klämmer ihop kanterna så att fyllningen inte rinner ut. Formen ger plats för god fyllning i mackan och kanterna kläms ihop så fyllningen stannar kvar. I detta järn grillar du kanongoda mackor över öppen eld.


Testa att smöra båda bröden, lägg i skinka, ost och mycket sötstark senap! Järnet rymmer två smörgåsar så att du kan dela med dig eller frossa loss.


Smidigt smörgåsjärn i gjutjärn som tål hög värme. Samlar information om användarna och deras aktivitet på webbplatsen.

Informationen används för att spåra och analysera användarnas beteende och för att leverera produktrekommendationer, produktvisning och produktfunktioner för optimerad användarupplevelse. Rostfri kaffepanna för öppen eld eller på gasspis. Mackjärn Eldmark med påse.


Jag funderar på att köpa ett mackjärn att ha över öppen eld när jag och grabben är ute i skogen. Jag är sugen på denna modell som är lite större och kan användas på fler sätt än bara till mackor. Rome Dubbelt hamburgarejärn för öppen eld. Dubbelt grilljärn för hamburgare när man är ute i vildmarken och vill steka hamburgare över öppen eld.


Bra redskap för dig som vill laga mat över öppen eld. Det fungerar inte jättebra att ställa en teflonpanna över en öppen eld då temperaturen blir för hög och kan skada pannan. Satsa istället på ett smörgåsjärn, ett våffeljärn och en panna i gjutjärn som klarar av elden.


Ett smörgåsjärn är det bästa sättet att göra varma mackor över öppen eld. Mitt är gjort av stål och kommer från Eldmark i Sorsele. Hällmark Popcorngryta för öppen eld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.