måndag 13 juli 2020

Pr home leeds

Pr home leeds

Hos oss får du alltid dagars öppet köp och fri frakt vid köp över 3kr. Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Shoppa dina favoriter hos Ellos.


Välkommen in redan idag! Hos Ellos hittar du ett stort utbud från flera varumärken. Köp snabbt och enkelt på nätet! Belysning till alla rum från Bright 1-2-3. Fri frakt över 500kr. Leeds en gedigen taklampa av metall i industriell design med tuffa detaljer. Höjd 47cm, diameter 38cm. Ljuskälla ingår ej. Denna lampa levereras med svensk takkontakt. Komplettera med rätt till dit uttag.


Pendellampan är till för att användas inomhus och passar när du behöver en ljuskälla som lyser upp mörkret. Alltid med snabb leverans! PR Home Leeds 38cm Pendellampa. Professionell rådgivning.


Pr home leeds

Lägg till i favoritlistan. Från lampor och lampskärmar till fräcka klockor, köksaccessoarer, kärleksfigurer och tavlor. Du hittar oss hos återförsäljare i din stad eller i någon nätbutik.


Då låg tyngdpunkten på bild och ram och många kända konstnärer har de samarbetat med genom åren. Takkopp i metall med fäste för takkrok. Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv.


De finns att beställa separat. Gedigen taklampa av metall i industriell design. En s nygg industriinspirerad taklampa i gedigen råmässing med tjock kätting som passar lika bra i köket, över matbordet, i hallen eller i vardagsrummet.


Rekommenderad ljuskälla max 60W, E27. Lampan levereras med takkopp i samma färg som lampan. Du hittar bland annat bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor i olika material. Taklampa i metall, komplett med kronkontakt.


Stort utbud av LED belysning till lägre pris. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Leverans 4-vardagar.


Betala om dagar - Ingen fakturaavgift. Boka ditt Hotel i Leeds online. Armaturen är i grov metall med tjock kätting i 120cm råsilver färg., för dig som söker den där rätta, maffiga industrikänslan för ditt hem är Leeds lampan för dig!


Mycket popular taklampa som passar lika bra i hemmet som på kontoret. Leeds finns i flera olika kulörer och storlekar. Fokuset låg från början på ram och bil och PR HOME har samarbetat med flera kända konstnärer.


Pr home leeds

Tyngdpunkten ligger idag på hembelysning och det är främst för PR HOMEs lampor och lampskärmar. Det märks att företaget älskar belysning precis som vi på Lampan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.