torsdag 2 juli 2020

Smarta lampor

Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Stort utbud av lampor. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Handla lampor och mycket annat hos Cellbes.


Ett smart hem har smart belysning. Belysning är viktigt för vårt välmående och har en stor effekt på hur ditt hem uppfattas och känns. Med smarta LED- lampor kan du skräddarsy ljuset hemma tack vare appstyrd belysning, och på så sätt få ett mer behagligt ljus beroende på vad du gör för stunden och vilken belysning som passar dig bäst. Skapa stämningsfullt ljus, dimma ljusstyrka eller ändra färgtemperatur.


Små lampor, stor effekt – ljuskällor för det smarta hemmet För ett roligare, mer omväxlingsrikt och bekvämare hem och självklart också för trädgården. Välkomna smart belysning i ditt hem. Nanoleaf är ett teknik- och IoT-företag som förändrar världen med de mest innovativa smarta hemlösningarna, de tar vanliga upplevelser och gör dem extraordinära.


Smarta lampor

Genom att infundera genomtänkt design och teknisk intelligens i sina produkter inleder Nanoleaf en ny era av det smarta hemmet som fokuserar på fullständig personalisering. Du står och lagar mat åt hela familjen, barnen skriker och du tycker att det är alldeles för dåligt ljus i köket.


Att lämna din post i köket, parera slagfältet till vardagsrum och dra upp dimmern har blivit ett mycket större projekt än du föreställt dig och det enda du tänker på är: "Jag önskar jag kunde höja ljusstyrkan med min telefon, så jag slapp. Dessa lampor skruvas i en vanlig lampsockel, men ansluts sedan till det befintliga trådlösa nätverket. Det här kan ske direkt via ditt trådlösa nätverk hemma eller via en speciell hubb som i sin tur ansluts till hemmets router.


Styr belysningen enkelt, var du än är i hemmet. Kan också styras utan mobilen via t. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Ljuskällor från 2kr.


Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender.


Precis som för wifi- lamporna behöver dessa ingen hub eller styrenhet, skillnaden från dessa är att bluetooth- lamporna kopplas direkt till din telefon. LED- lamporna finns i de flesta vanliga sockeltyperna och kräver inte mer installation än en vanlig glödlampa. Köp Cleverio smarta lampor online på kjell.


Smarta lampor

Men med Internet of Things (IoT) eller sakernas internet kommer också risker. Nu har säkerhetsförtaget Check Point avslöjat en sårbarhet som visar hur hackare kan utnyttja smarta lampor för att attackera nätverk. Till en del smarta lamp-system finns fjärrkontroller och rörelsedetektorer. Fjärrkontrollerna fäster du på väggen och använder i stället för ­strömbrytaren, de styr en eller flera lampor men bryter inte strömmen.


Rörelsedetektorerna monteras i de rum där du vill att lamporna automatiskt ska tändas när någon går in, som badrum och tvättstuga. Våra Philips Hue- startpaket innehåller tre smarta och energieffektiva LED- lampor, som är tillgängliga i olika färger. Allt fungerar tillsammans för att göra ditt hem smartare, bekvämare och mer energieffektivt. Fjärrstyrd dimbar LED- lampa med förprogrammerade ljuslägen.


Smarta lampor

Hjälper dig att spara energi i hemmet. Betala enkelt med Svea Ekonomi, Faktura dagar, delbetalning, kontokort. Det går också att bygga ut sitt system och ha flera lampor uppkopplade via wifi och en så kallad brygga, vilket ger fler praktiska användningsområden.


Alla lampor kan tändas och släckas. Den moderna belysningen kan dock lite mer än så – eller snarare sagt mycket mer.


Att installera smarta lampor är lika enkelt som att skruva in traditionella glödlampor. Många smarta lampor kräver dock en separat hubb som ansluter lamporna till din router. Denna ingår i startpaketet för respektive system och är enkel att installera. Alla de smarta lamporna går att styra, du kan till exempel reglera hur mycket ljus lampan ger, de är dimbara.


Du kan ställa in olika ljusteman där många är hämtade från naturen med namn som skog och hav och anpassa ljuset efter dina egna önskemål och behov. Utbudet av lampor och komponenter har som sagt utökats sedan förra testet. Nu finns här även en stor mängd filament- lampor, smarta eluttag för både inomhus- och utomhusbruk och en led-strip.


Detta förutom de spotlights, E27- och E14- lampor i vitt och färg som man hade sedan tidigare. Vi har testat sju smarta lampor som går att styra med mobilen – och rösten. Smarta LED-lampor går att styra. Tillvägagångssättet skiljer lite beroende på vilken lampa du har.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Lampor och belysning till hela hemmet. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor.


Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.