onsdag 1 juli 2020

Poollampa

Med en pool- lampa från Sylvania kan du byta ut din 300W standard ljuskälla i poolen och kraftigt reducera kostnaderna för belysningen. Välj mellan fast vitt sken alternativt färgväxlande RGB.


Välj till extra lampor för fin effekt. Satsa på belysning i poolen och låt poolen smycka trädgården sena höstkvällar. Undervattensbelysning är en viktig del av poolen.

Det blir trevligare och tryggare att bada om kvällen men ger även ett exklusivt intryck, lyser upp och skapar en skön stämning i trädgården. Kompletta belysningspaket ingår som standard i våra.


EU-dataskyddslagen, GDPR i kraft. Denna lag ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Givetvis följer vi denna lag och dina personuppgifter skyddas! Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder.

En belysning i poolen ger en behaglig stämning. LED-dioderna skapar ett mjukt och behagligt sken, de är energisnåla och har en drifttid på mer än 25. En pool blir inte komplett innan du monterat undervattensbelysning.


Mångsidig och mycket lättanvänd LED-lampa som flyter och har två ljusstyrkor samt en magnetisk baksida som gör den enkel att fästa på de flesta ställen. Oavsett om du redan idag har en pool men bara är i behov av ny poollampa i LED – eller om du går i byggtankar och planerar att anlägga en pool från grunden, så finns vi där för dig. Vi har lång erfarenhet av montering och installering av poolbelysning. Beskrivning Beskrivning.


Flytande poollampa LED som passar utmärkt till både pooler, spaba badtunnor, dammar eller andra platser du vill belysa med härliga färger. Sju små ledlampor som kan växla i olika färger. Poollampa V4mängd. Beroende på poolsystem så kan byte av poollampa fungera på olika sätt.


Drivs av batterier. Används standard i branschen (typ Fluidras produkter) behöver lampan kommas åt inifrån poolen. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten.


Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner. Prata med en poolexpert Vi har svar på alla dina frågor kring poolköpet.

Boka en tid med oss så svarar vi på alla dina frågor och tar fram en passande offert. Belysning i poolen ger en behaglig stämning. Prisvärd stämningsfull belysning för pool och trädgård.


Avsluta din dag med ett avkopplande vackert belyst kvällsbad. Monterar du ur poollampa vid vinterstängning? Ja, men bara de som sitter högt upp, tex trappbelysning (0%) Nej. Antal personer som.


Köp billiga LED-lampor! Vi har stort utbud av LED belysning för hemmets alla vrår, fynda redan idag! Nya produkter dagligen. Just nu Vinterkampanj med upp till 10% rabatt.


Vi har LED lampor med både vit ljus och med färgat RGB ljus. Men även traditionella Halogenlampor. Handla LED Flytande poollampa online hos oss på 24.


Sveriges mest sålda pooler och pooltillbehör. Välkommen in och se vårt stora utbud! Vi ordnar även byggentreprenad. Stort lager av pooler för snabba leveranser.


Kontakta oss om hur vi kan hjälpa dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.