onsdag 8 juli 2020

Räcken inomhus smide

Räcken inomhus smide

Välkomna dina gäster med en ny entré! Högkvalitativa smidesprodukter som passar din plånbok. Smidestrappor – inomhus och utomhus Vi tillverkar raka och svängda smidestrappor för inomhus- och utomhusbruk.


Smidesräcken i olika utföranden Vi tillverkar alla former av smidesräcken för inredning och utomhus – trappräcken, balkongräcken, perronger, broräcken för att nämna några. Det kan handla om balkongräcken, terassräcken,våningsräcken och trappräcken. Staket kan vara lite enklare, ofta med stolparna markerade med en gjuten eller smidd avslutning. Smidesräcken för balkong, altan och veranda, olika modeller av räcken som passar alla underlag.


Måttanpassat efter din uteplats! Att montera ett räcke i smide är inte svårt och kan göras på alla typer av underlag: trä, betong, tegel och sten till exempel. När du köper ett smidesräcke får du tydliga ritningar och monteringsanvisningar, liksom alla detaljer du behöver för montaget. Om du vill ha hjälp med monteringen gör vi det gärna.


Vad kostar smidesräcken? Ett tidlöst och vackert staket i smide är det perfekta komplementet till din uteplats, trädgår trappa eller balkong och passar i de flesta hus.


Räcken inomhus smide

Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för smidesräcken och trappräcken i smide, och har staket och räcken i en rad olika modeller. När man letar efter räcken inomhus så vill man ofta ha en viss färg eller ett visst utseende. Genom att titta online får man många förslag och kan enkelt hitta ett räcke som passar.


Det ska vara en bra höjd som minskar risken att man trillar ner och slå sig. Räcken inomhus kan rädda liv.


Vi hjälper dig hela vägen, från idé och detaljerade ritningar till montage av ditt nya smidesstaket. BAUHAUS erbjuder även produkter som räckespelare, överliggare, underliggare, ändstolpe, grundsats till flera räcken, extra fyllning till räcken, monteringskruv, stolplock och knoppar av olika slag. Trappräcken inomhus. Inred ditt hem ett fint trappräcke i smide eller glas.


Vi gör räcken till både raka och svängda trappor. Allt efter dina önskemål och behov. Våra trappräckeslösningar omfattar många delar som räckespelare, över- och underliggare, ändstolpe, handledare och ledstång. Ett smidesräcke ger balkongen eller uteplatsen ett påkostat och gediget utseende.


Dessutom är det underhållsfritt och kan monteras på och fästas mot alla olika typer av material: trä, betong, tegel och sten, till exempel. Smidesräcke H900mm Pris per löpmeter. Vi har över modeller i sortimentet!


Tillverkas på måttbeställning. Tillgänglig i svart, vitt eller valfri RAL- färg för en extra kostnad. Flera material att välja, fäste anpassning, färgval! Vi firar CYBER MONDAY!


För den trendmedvetna. Ett klockrent val för dig som absolut vill sätta din egen prägel på hemmet. Endast fantasin sätter gränserna.


Räcken inomhus smide

Piffa med en fräck pulverlack som pricken över i. Visa fler idéer om trappa räcke, trappa, inredning. Idag är smidesräcken mer populärt än någonsin – troligtvis då de möter vår generations krav på flexibilitet och design samtidigt som hållbarheten är oantastlig. Nedan bilder på trappräcken inomhus och trappräcken utomhus tillverkade i smide. I flera århundraden har man tillverkat hållbara räcken, grindar och staket genom just smide.


Smide är ett av världens äldsta hantverk. Hantverket lever kvar ännu i våra dagar. Vi skräddarsyr snygga och hållbara lösningar för ditt hem.


Skicka mig ett e-postmeddelande när någon svarar på min kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.