måndag 6 juli 2020

Poster upphängningslist

Inred ditt hem med posters från Desenio. Fraktfritt över 2kr. Stort utbud av väggdekor. Förnya hemmet enkelt med en ny poster. Upptäck vårt sortiment på Ellos. Flera kända varumärken.

Art Photographs in Numbered Limited Edition. Levereras med två stycken lister och ett upphängningsclips. Längden på listerna kan anpassas med en vanlig sax.


Kan endast användas till posters som inte är bredare än cm. Maxlängden på de enkla plastlisterna till posters är på hela 300cm långa. De passar framför allt till pappersvepor och affischer.


Måtten är 13mm x 6mm. Plastlisterna levereras alltid med krokar för upphängning på vägg eller taket.

Vi på Willab Garden vill erbjuda dig ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum i trädgården! Posters, foton och planscher som lyser upp i ditt hem. Vi har ett stort urval av fina posters för barnrum, sovrum eller vilket annat utrymme som helst som du vill ge liv och dynamik åt.


Vi säljer både posters, ramar och affischhängare till upphängning av posters, så det är inte svårt att hitta exakt det man vill ha när man tar sig en titt här i vårt utbud! Det bästa är alltid att välja det man gillar bäst till varje poster, för vissa passar bättre med ram och andra passar bättre utan, så är det och det ser man själv sedan när man får hem sina varor.


Med de två medföljande ribborna kan du välja att sätta en i toppen och en i botten av din poster, eller så sätter du dem bara i ovankanten, och kan du använda posterhängaren till två olika motiv. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat.


Köp snygga Posters till bra priser. Hos oss hittar du snygga posters i många olika motiv. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris.


För poster, tygvepor och banderoller. Välkommen till butikinspirera. Affischlist aluminium eller posterlist med snäppfunktion. Upphängningslist för poster ger några träffar.


Ferm Living poster hängare. Dekorativ upphängning för bilder och posters. Den mindre kompakta inramningen lyfter fram bildens.

Wall Sticks upphängningslist Afrån By Wirth. Minimalistisk träram för dina affischer och posters i snyggaste dansk design. Ramen består av två raka.


Alla priser är baserade på färdigt original från kun ev. Spana in storsäljarna! Här är våra mest sålda affischer och planscher. Vitlackad upphängningslist i stål ingår till alla väggmoduler.


Bred höjd och djup anpassas efter önskemål. Handtag Rostfria bygelhandtag som standar önskar du svarta eller vita. Så här hänger du upp föremål utan borrar eller hammare. Köp din tavelupphängning här.


Enkelt, snabbt och säkert. Tavelupphängning och tillbehör för att hänga kunna hänga upp dina tavlor på väggen. Skruvar, krokar, öglor, taveltråd och stöldskydd.


Behöver du något nytt att hänga ovanför soffan? Eller kanske på kontoret?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.