fredag 3 juli 2020

Pollare trafik

Brett sortiment av pollare för alla miljöer! Alla typer av byggstängsel. Kompletta paket med stängsel. Stort utbud av utomhusbelysning till lågt pris. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson.

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Fasta pollare används i första hand för att begränsa trafik permanent, d. Pollare fungerar mycket effektivt för att göra avgränsningar i utemiljön. Betongpollare kan skydda till exempel grönområden, gågator eller cykelvägar från motortrafik.


Oavsett vad det är som ni önskar avgränsa trafik från, en pollare i ett fundament är redo för att klara av rejäla påfrestningar. Trotts att X-last pollare ger ett gott skydd mot obehörig biltrafik kan fordon från räddningstjänst och polis passera över pollarna. Trafik pollare - automatisk trafikreglering.


Rörliga trafik pollare från PPG reglerar uppfarter med lägre säkerhetskrav utan att hindra fotgängare från att passera.

I sänkt läge tillåter pollarna bekväm passage för fordon. All Pollare av gedigna material och tidlös design.


Tillverkade efter gamla modeller har vi ett stort utbud av fasadbelysning, lampor, utomhusbelysning, lyktstolpar till ett bra pris och med ett stort urval av tillbehör av glas och lykthus för renovering eller byggnadsvård av exteriörer. Använd Pollare Granit som en utsmyckningsdetalj på tomten. Kanske vid entrén till huset eller längs med garageuppfarten.


Det finns många möjligheter att avgränsa en yta eller markera och på så sätt framhäva den. Pollare används för säkerhet för fotgängare, skalskydd med möjligt tillträde för ex utryckningsfordon fordon mm. Dessa pollare kan ordnas i en linje att stänga en väg eller stig som förhindrar tillträde till fordon över en viss bredd.


Pollare kan beställas i antiterrorist-utförande och är då kraftigt förstärkta och krocktestade mot K- och M-standarder. Detta utförande är ett bra alternativ för ett förhöjt krockmotstån till exempel vid banker, ambassader och i situationer där försäkringsbolag kräver ökat skydd mot inbrott.


Beställ online och hämta i butik efter minuter. Hårda pollare, så kallade trafikpollare, är perfekta för avstängning. De förekommer ofta på platser där det av säkerhetsskäl krävs hinder som stoppar fordonen från att göra intrång eller där man behöver skydda övriga trafikanter. Trafikpollare är ett viktigt inslag i alla välfungerade trafikmiljöer.


De placeras ut på platser där man vill stoppa bilar och andra fordon från att köra in på områden anpassade för fotgängare (t.ex. torg, entréer, köpcentra). Pollare för alla miljöer med fokus på trafiksäkerhet, flexibilitet och underlättande av drift- och underhåll. Pollare och stolpar kan används till personsäkerhet och som avgränsning mellan fotgängare och trafik, de kan placeras ut som pakeringsstop, runt om parker, för att avgränsa ett område eller för utsmyckning.


Vi har ett brett sortiment av pollare och stolpar samt tillbehör så som fästen och kedjor.

Vägprodukter för armering av vägar. Produktprogram som omfattar produkter i återvunnen plast, pollare och armeringsplattor. För ljudreducering finns bullerplank i aluminium och plast.


Pollare, i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. Blinkfyrar är specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar och digital skyltning som guidar Dig som är på väg. Vi är en helhetspartner till alla aktörer inom infrastruktur.


StayUp fjäderstolpe 6mm gul med topphatt. FAAC Nordic har lång erfarenhet av pollare för trafik. Vi kan installera både fasta och höj- och sänkbara pollare. Kontakta oss för en individuell genomgång av era behov.


Våra pollare går även att få med LED-belysning. Pollare förhindrar obehörig trafik och är ämnade att stoppa fordon och rekommenderas särskilt för skydd av bankomater, banker, köpcenter, flygplatser mm. De är även vanliga som exempelvis avgränsning vid gågator och torg i stadsmiljö. Dom är fast i marken och det behövs mekaniskt arbete för att ta bort.


Dom vanligaste platserna som fasta pollar används är tex utanför butiker, banker, köpcentrum där man vill hindra att tjuven åker in i lokalen med bil. Pollaren har brytpunkter vid foten för att minimera risken för allvarliga skador vid en eventuell påkörning.


Att sätta upp pollare med påkörningsskyd exempelvis vid en gågata eller annat område där fotgängare rör sig i närhet till fordon, är ett effektivt sätt att skydda folk från påkörning. De kan naturligtvis kompletteras med demonterbara eller nedsänkbara för att släppa fram fordon där så önskas.


I vårt sortiment av pollare har vi extra kraftiga modeller som förankras i marken med hjälp av ett robust nedgjutningsrör. Pollare och stolplyktor är ett trendigt alternativ när du vill skapa moderna belysningslösningar för uppfarten, trädgårdsgången eller runt huset.


På BAUHAUS har vi ett brett sortiment av pollare från några av marknadens mest kända varumärken, bland annat Nordlux, Konstsmide, Luxform och Markslöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.