torsdag 18 juni 2020

Växtlampa e27

Växtlampor och värmemattor för din inomhusodling. Köp online i vår e-butik! Odla och ta hand om dina växter även under årets mörkare månader med en växtlampa. Kraftfull, vattentät och slagtålig.


Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik. Vi har och mycket annat från VDO. Grym kundtjänst, snabba leveranser från svenskt lager och prisgaranti.


Växtlampa e27

Kan det bli bättre? Rödvit växtlampa för E27-sockel. De röda våglängderna är anpassade odling av växande växter. Spridningsvinkel: 90°. Mått: Ø120x13mm. VÄXER LED ljuskälla för odling PARE2 W. Växter är mottagliga för andra ljusfärger än det mänskliga ögat. Odla hemma i köket, närsomhelst under året. Används för att driva upp frön till plantor och för att underhålla växter under de mörka årstiderna. Våglängd: 6nm rött och 4nm blått ljus.


Passar i armatur Saga. Ljuset täcker en diameter av upp till 1cm. Behöver din bil nya xenonlampor? För en aktiv fritid – året om.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Hjälper växter med artificiellt solljus. Fri frakt vid köp över 3kr! Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag!


Fullspektrum LED-spotlights. De har en patenterad LED-teknik för keramisk värmeavgivning, jämn belysning och enhetligt ljusspektrum. Plant Light är en energieffektiv LED- växtlampa i klart glas, som avger ett behagligt ljus.


Den har våglängder som är optimerade för att dina växter skall trivas och må bra. Med rätt växtbelysning kan du odla kryddor och grönsaker inomhus året om, och se till att dina växter överlever i hemmet även utan naturligt ljus från ett fönster. LED växtlys, 12W, E, Ren blå, Grow lamp. Lampan passar även vid förodling inomhus.


Den kan användas året om, även till övervintring om man placerar trädet svalt. ELampen immer auf Lager verfügbar. Jetzt Tiefpreis-Garantie sichern.


Växtlampa e27

BeleuchtungDirekt ist Ihr professioneller Ansprechpartner rund um das Thema Beleuchtung. Profitieren Sie von unserer großen Auswahl an professioneller Beleuchtung, Lampen und LED. Växtbelysning LED Lampa Plant Light Odla 10W PAREEnergieffektiv LED-växtlampa för konsumentbruk, som avger ljus med blåa och röda våglängder som är optimerade för snabb tillväxt och ökad blomning. Ljusskenet är röd-lila och lampan är därför lämplig på ställen avsedda för växtodling.


Lampans ljus hjälper växterna att växa och bli starka, och får blommorna att se vackrare ut. LED-ljuset är mer behagligt än tidigare lågenergialmpor för växter. Växtbelysning LED finns med olika färgspektrum beroende på om de ska användas till övervintring, uppdrivning eller tilläggsbelysning och passar i en Esockel. Om lampan placeras i en armatur är det viktigt att denna är försedd med ventilationshål.


Växtlampa e27

Finns i två storlekar, 6W och 18W. Gför att nämna några. Vi erbjuder alltid fri frakt till butik och du kan även beställa direkt hem till dig eller till ditt närmsta utlämningsställe.


Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED-lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.