torsdag 18 juni 2020

Polera strålkastare autosol

Polera strålkastare autosol

Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Se urval av Strålkastare! Polera strålkastare med autosol, hur?


Mina strålkastare är väldigt bleka och och "sandiga" eller vad man. Här visar jag hur du på ett enkelt och mycket billigt sätt kan renovera dina lyktor eller strålkastare på bilen och få dem att bli som nya.


Det du behöver för. Acrylic Polish plastpolermedel från Autosol har en unika formula som innehåller en serie poleringspartiklar som hjälper dig att polera gamla transparenta plastytor så de blir som nya. Plastpolermedlet lämpar sig för mer eller mindre alla transparenta plaster såsom plexiglas, polykarbonat och akrylplast.


Glasen på bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden och bli matta vilket ger sämre ljus. Dessutom försämras bilens utseende.


Oavsett om man polerar en matt strålkastare eller repor i lacken så ska man alltid tänka “friktion”, det är friktionen i kombination med trissan och doseringen av polermedlet som avgör hur mycket och hur snabbt du avverkar. Autosol fungerar me börja med våtslip avsluta med autosol. Turtle har ett kit som kostar runt 170kr som fungerar bra med.


Resultatet är som oftast ju noggrannare och mer tid man lägger på detta desto bättre blir resultatet. Gjort detta på ett par bilar. Både för hand och med maskin. Hur du polerar dina strålkastare.


Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Nu är ytan jämn och fin, och man kan skönja slutresultatet.


Ta fram polermaskinen och polera lyktglaset med ett fint polermedel. Akta så att det inte blir för varmt. Nu ser strålkastaren ut som ny! Vi har sparat ett verkstadsbesök och åtskilliga kronor.


Enkelt knep gör rent bilens strålkastare. Stenskott och nötning gör att lyktglasen med tiden blir matta och grumliga. Effekten är sämre ljus.


Blästrade" strålkastare - Autosol ? Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid.


Polera strålkastare autosol

På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas. Att klarlacka en polerad ytan är totalt värdelöst. Välkommen till Jula!


Polera strålkastare autosol

Jag brukar ta lite autosol på en våt tvättsvamp och tvätta lyktorna med ibland. Då håller man glansen vid liv och ytan slät. Just strålkastarglas som är blästrade har så pass djupa jack att du behöver slipa ner glaset nästan 5-mm.


Därefter polerar du upp glasytan med ceriumoxid. Blöt strålkastarna och 800-pappret innan du börjar slipa för han från sida till sida (gör ej cirkelrörelser).


När du sedan polerar bör du köra på mellan 10och 15rpm, detta är anledningen till att. Kan man putsa upp matta strålkastare ? Man måste ta reda på om strålkastarglasen är av plast eller glas, det går bara att renovera dom om dom är av plast.


Se till att du hela tiden låter polertrissan röra sig omkring på strålkastarna, detta för att undvika att glasen blir för varma och börjar smälta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.