torsdag 11 juni 2020

Polera strålkastare av plast

Polera strålkastare av plast

Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! Innan du börjar slipa eller polera dina matta strålkastare så måste du först rengöra riktigt. Se till att all smuts avlägsnas från lyktglasen. För att inte av misstag råka slipa på lacken bredvid strålkastarna så är det bra om man maskerar ytorna runt om närmast lyktglasen med maskeringstape som tål vatten.


Här visar jag hur du på ett enkelt och mycket billigt sätt kan renovera dina lyktor eller strålkastare på bilen och få dem att bli som nya. Det du behöver för.


Polera strålkastare av plast

Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.


Diamantbehandlingen omfattar primer och ett speciellt klarlack som gör det möjligt att polera dina strålkastare av plast till i princip nyskick. Slipa hela glaset noggrant med ett grovt sandpapper innan du går på med ett finare. Den tål inte värme och solljus på samma sätt som ett lyktglas av riktigt glas.


Strålkastarpolish med förbättrad formula för renovering av strålkastarglas och annan klar plast. Komplett renoveringskit. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Acrylic Polish plastpolermedel från Autosol har en unika formula som innehåller en serie poleringspartiklar som hjälper dig att polera gamla transparenta plastytor så de blir som nya. Tar bort repor på plaster.


Polera strålkastare av plast

Plastpolermedlet lämpar sig för mer eller mindre alla transparenta plaster såsom plexiglas, polykarbonat och akrylplast. Torka av ytan ordentligt innan polering. Fäst Rubbingrondellen på Spindelpaden och börja polera med hjälp av Hagmans Grovpolering.


Vill du ha ett bestående resultat behöver lyktorna klarlackas med 2K Klarlack för att hålla över tid. Polera strålkastare med autosol.


Ska gå att få nästintill nyskick med våtslip osv men problemet är väl att linserna mattas av. Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB.


Köp ditt nätaggerat på bonnet. En matt strålkastare kan ibland poleras upp med ett vanligt polermedel.


Med vår behandling slipas den dåliga ytan ned med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen. Turtle Wax Headlight Lens Restorer är en sats som snyggar till och fräschar upp matta samt missfärgade strålkarglas av plast.


Vid korrekt användning ger den glasets klarhet en kraftig förbättring. Mina Strålkastare som är av plast (faceliften) är väldigt blästrade. Något tips om något bra att polera upp dom med. Vad jag googlat omkring och stött på är våtslip, autosol, rubbing, polish sen vax.


Jag har strålkastarglas av plast, med diverse stenskottsmärken och. Träna gärna på en undanskymd yta eller annan plast eller plexiglaspryl.


Gammat knep för liknande jobb i mindre skala är vanlig tandkräm, innehåller precis. Hur du polerar dina strålkastare. Ja det går att köpa i Sverige, av mig tex:-).


Alla som säljer norton borde kunna fixa det, nån järnhandel såsom Tools tex. I denna video visar jag upp dem produkter jag använder för att efterbehandla och underhålla mina polerade strålkastare ! Man måste ta reda på om strålkastarglasen är av plast eller glas, det går bara att renovera dom om dom är av plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.