måndag 1 juni 2020

Plåtskåp för utomhusbruk

Plåtskåp av högsta kvalitet till marknadens bästa pris. Köp enkelt online med fri frakt! Inredning för kontor, lager, och industri. Beställ ert plåtskåp här!


Våra högkvalitativa plåtskåp kommer från flera välkända varumärken som Bott, WFI, Raaco och JiWa. Hos oss på E-safe kan du köpa plåtskåp för olika typer av förvaring. Det finns skåp i en rad olika utföranden och storlekar till varierande priser beroende på vad du är i behov av.


I dessa ryms allt från cirka pärmar upp till 1pärmar. Arkivexperten erbjuder plåtskåp av högsta kvalitet. Skåp för utomhusbruk i önskat material, förslagsvis i rostfritt eller aluminium.


Skåpen utrustas och byggs efter era mått och funktion, användningsområden såsom pumpstyrningsskåp, teknikhus, styrskåp och andra applikationer. Skåpen konstrueras och tätas med skarvfri tätningslist för att uppnå önskad IP-klass.


Plåtskåp för utomhusbruk

Grålackerat plåtskåp för t. Innehåller fyra flyttbara hyllplan och levereras komplett med lås och nycklar. Bra och prisvärda förvaringsskåp för utomhusbruk. Alltid med fri frakt inom hela Sverige och med personlig service.


Plåtskåp för utomhusbruk

Titta vidare på vår hemsida för mer information. Gasskåp för utomhusbruk. Köp APPARATSKÅP online hos Eldirekt. Bra priser, stort utbu fri frakt och öppet köp. Din elbutik online. Rejäl och står emot fukt ordenligt. Hager vector kapsling är godkänd för montering utomhus och i fuktiga utrymmen. Vi har ett stort sortiment plåtskåp av högsta kvalitet.


Vi har en mängd olika nyckelskåp och nyckelinredningar för att tillgodose all möjliga behov för nyckelförvaring, såsom nyckelskåp med kodlås, nyckelskåp med inkastlucka, nyckelutlämningsskåp med och utan logg funktion, nyckelgömmor för utomhusbruk, nyckelskåp med korta eller långa krok mm. När solen börjar lysa är tiden mogen för att flytta ut i trädgården.


Kom och ta en titt på vår trädgårdsförvaring för dynor och trädgårdsredskap samt våra hyllor som förvandlar en balkong till en vertikal trädgård. Vår normala leveranstid till dig på lagerförda produkter ligger på ca 3-arbetsdagar efter mottagen och bekräftad beställning. Leveransen sker vardagar kl. Låsbart skåp för farliga vätskor med mera.


Skåp med en eller flera dörrar (kombi utförande). MultiCOM golvskåp i aluminium för utomhusbruk. Skåpet är låsbart och har invändig konsol för montering av automatisk.


Plåtskåp för utomhusbruk

För några av Sveriges största bolag har Secura, under våra verksamma år, tagit fram ett stort antal klassade och brandsäkra förvaringslösningar. Dessutom har alla våra produkter stabil och lång livslängd. Låt oss skräddarsy en helhetslösning för er förvaring också. Fjärrströmbrytare för utomhusbruk med fjärrkontroll och två uttag.


Accoya är ett behandlat trä med helt unika egenskaper som lämpar sig för krävande utomhusmiljöer såsom i dörrar, fönster, fasadpaneler och altandäck. Accoya är resultatet av mer än års forskning och utveckling av att modifiera trä genom acetylering. Klarlack för utomhusbruk. Den här svensktillverkade klarlacken från Hard Head ger ett helblankt, hårt och ljusäkta resultat på de flesta ytor utomhus.


För användning på mörkt trä, metall och betong. Användningsområdena är många!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.