onsdag 13 november 2019

Sminkspegel 10x förstoring

Sminkspegel 10x förstoring

Förstoringar som passar ramarna. Fantastiska vyer inomhus. Fotopapper av hög kvalitet! Alltid bra kvalité. Komplettera dina förstoringar med snygga ramar. Framkalla bilder online eller i våra butiker. Upptäck våra sminkspeglar! Handla enkelt online hos vidaXL - alltid fri frakt och retur. Letar du efter en helt ny design för ditt hem? Du hittar garanterat dina "must haves" hos oss. Shoppa dina favoriter här. Logga in för att betygsätta produkten. Sveriges lägsta priser.


Monteras enkelt med smart sugproppsfäste på din befintliga badrumsspegel, kaklet. Tack vare den låsbara sugproppen sitter spegeln stabilt på plats tills du låser upp den. Denna sminkspegel ger dig ett naturlig dagljus med den inbyggda LED lampan runt spegeln och har 10x förstoring så att du kan se alla.


Tipsa en vän Recensioner (1)-33%. En ensidig sminkspegel som står på en liten pedistal och sminkspegeln har en sugpropp för väggmontering. Spara i ny önskelista. Spegel x- En praktisk spegel med gånger förstorande glas.


Längd på arm utfälld: cm. Fördelen med spegeln från Babyliss är att du får en sminkspegel med väldigt bra ljus runt i kring, samtidigt som du också får med en mindre spegel med 10x förstoring.


Den lilla spegeln fäst på den stora, eller så kan den fästas på basen som spegeln står på. Tidigare: 79kr Du sparar: 3950. SMINKSPEGEL MED LED BELYSNING VENUS LINDA 10X FÖRSTORING. Bonuspoäng på allt.


Fynda sminkspeglar med lampor, förstoring och mycket annat. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma.


Sminkspegel 10x förstoring

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Spegeln är vridbar, sladdlös och ljusstark! Beställ en sminkspegel idag! Glasögon Glasögontrender.


Sminkspegel 10x förstoring

Sminkspegel 10x förstoring. Våra produkter har förstoring från 3x upp till 10x.


Förutom vanliga sminkspeglar som du kan fästa på väggen i badrummet erbjuder vi även smarta sminkglasögon som du tar på dig. Vi har bland annat varianter på sminkglasögon med endast ett öga. Smidig spegel som förstorar extra mycket (x10) och som därför ger dig en riktigt skarp bild. Spegel med sugproppar och gångers förstoring.


Ett bra hjälpmedel för att kunna se skarpt på nära håll i badrumsspegeln. Perfekt när du ska plocka ögonbrynen eller sätta in kontaktlinser. En sminkspegel är ofta vridbar och kommer med två sidor - en med en vanlig spegel och en med en spegel som har förstoring.


Detta är bra för de mer minutiösa momenten under sminkningen. Det är även effektivt om du använder linser och vill sätta i dem effektivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.