fredag 15 november 2019

Lamphållare gu10

Verktyg till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Spara % energi med våra miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans. Hållaren fixeras med skruv.


Gulamphållare SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! För att kunna ta bort transformatorn och göra om dina 12v spotlights till 230v spotlights behöver du denna lamphållare med gusockel.


Lamphållare gu10

Både 230v ledlampor och halogenlampor passar sedan. Diametern är Ø2mm och silikonkabeln är 10cm. Kabelanslutningen sitter på baksidan.


Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Lamphållare eller lampsockel för design och belysning. Snabb leverans, fri frakt över 300kr.


Styr eluttag, lampor etc. Lagerstatus I lager Köp. GUmed färdigmonterad sladd. Vi har ett stort fokus på energisnåla LED-ljuskällor. LAMPHÅLLARE ESVART. Svart Lägg till i inköpslistan. Titta på vårt breda sortiment. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Spotlight LED 5W GU10. Installationskabel EKK 3Gmm². Faluröd PVC-isolerad och PVC-mantlad kabel avsedd för fast installation.


Lamphållare gu10

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Svara Nytt ämne Sök i ämne.


Lamphållare gu10

Specifikationer: Max. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt lösenor alternativt kontakta Gelia. Skriv en recension.


Handla xenonljus, xenonkit, arbetsbelysning och LED lampor till till låga priser med hög kvalité. Vi har xenon kit och led lampor till de flesta bilar, lastbiiar och MC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.