tisdag 3 september 2019

Klotljus med fot

Ljus med lång brinntid hittar du i vår webbshop. Klotljus av hög kvalitet och i olika färger. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Klotljus med fot

Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. MS Biredskapsfabriken AB. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Batteridrivna ljus.


Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. I webbshopen hittar du ljus för alla tillfällen. Kronljus, doftljus, värmeljus, antikljus, stearinljus är en del av det stora utbudet.


Olika storlekar och färger för vardag och fest. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB! Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Låt våra ljus och ljushållare lysa upp såväl vardag som speciella tillfällen. Här hittar du alla ljus och ljustillbehör som du behöver. Dekorera fest- eller middagsbordet med ljus för en mysig stämning!


Ett klotljus i den fina färgen metallic silver. Priset gäller ett ljus, säljes styckevis. Du kan därför handla tryggt hos oss och får alltid snabb personlig service.


Våra ekonomiska partners är Svea Ekonomi och Creditsafe. Massor av olika ljuslyktor och ljusstakar i fattigmanssilver och glas i olika modeller från bl. Med ljusfat skapar du enkelt vackra arrangemang med olika ljus!


Klotljus med fot

Använd blockljus eller klotljus tillsammans med dekorativ san sten eller glas för att matcha ditt hem. Ett fat med spegelglas skiner lite extra medan keramik och behandlad metall ger en rustik look. Ljusfat är enkla att att använda och flytta från plats till plats.


Vacker trearmad kandelaber av antikbehandlad metall i guldfärgade och bruna nyanser. Varje ljushållare innehåller en glascylinder som är avsedd för blockljus men den passar även bra med klotljus eller värmeljus. Vackra rikliga detaljer från fot till ljushållarna.


Klotljus med fot

Ljusstake rostfärga passar för art 5stora klotljus d10cm. Blockljus vita av 1stearin Storlek 10X45cm Brinntid 225h. Två vackra ljushållare på fot av antikbehandlad vitmålad metall. Lyktorna innehåller varsin glascylinder och är avsedda för blockljus men de passar även bra med klotljus eller värmeljus.


Stilrent klotljus med snygg borstad yta. Perfekt att kombinera med ljus i andra färger med för en extra tjusig ljusdekoration. Färgskiftande rosljus som är vacker att titta på både när det är tänt och släckt.


Ljuset har två vekar, veke aktiverar led-dioden som sitter i ljuset och vanlig veke så ljuset kan brinna. På Lagerhaus hittar du fina ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som passar till värmeljus och kronljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.