måndag 2 september 2019

Klappswitch

Aktiveras med en eller två klappningar valbart. Klappaktiverat reläkort. Växlande relä NONC med LED-indikator. Ansluts via DC-kontakt 5×mm. Hej alla morgonpigga! Finns den färdig att köpa? Någon som vet vad jag menar? Intelligent klappswitch. Manuell fjärrstyrning med lite extra. En klappswitch är ett klassiskt nybörjarprojekt. Du kan koppla till och från apparater bara genom att klappa i händerna.


Klappswitch

Lägg till en liten mikrokontroller och du kan enkelt bygga in fler användbara egenskaper. Mönsterkortslayout och komponent placering i BMP format kan du ladda ner genom att klicka på följande länk klappswitch. Om du tycker att IR-sensorer ger för grov selektering mellan tjuvar och älgar, så kan du montera en s. Då räcker det att börja borra för att larmet skall gå. Det finns även små och effektiva kameror som triggar på ljud och spelar in händelsen.


Hej, Säker en byggsats eller färdig lösning på detta problem: Jag vill ha en liten trådlös enhet i byxfickan eller på nyckelknippan. Den ska kommunicera trådlöst med en annan enhet som kan sluta eller bryta ett relä om avståndet dem emellan blir för stort.


Klappswitch

Akti- veras med en eller två klappningar (valbart). Ich habe mal eine Frage: Wie kann man des lösen: Und zwar habe ich was gefunden was ich auch unbedingt brauche. Var min sambo som lämnade den långa kommentaren här ovan.


Klappswitch

Men som tillfällig lösning för att se om det behövs jordas uttag så funkar det bra. Vattenb rerskan (Anita Salomonsson) Boktok Vattenb rerskan r en historia fr n tiden mellan v rldskrigen, om hur en drabbad m nniska tvingas leva sitt liv antingen som utsatt eller insp rrad. Et vekslende relè betyr ikke at det er til blinklys, men at det kobler 12V på en av to utganger.


Relé billigere her!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.