tisdag 14 maj 2019

Metallhalogenstrålkastare 400w

Kraftfull metallhalogenstrålkastare med fästbygel. Lämpad för det nordiska klimatet och tuffa miljöer. Tillverkad i formgjuten aluminium, åldersbeständig. Tempererat skyddsglas mm.


För inom- och utomhusbruk, för belysning av arbetsplatser, ridanläggningar och fasader med mera. STRÅLKASTARE 400W METALLHAL. Köp arbetsbelysning hos Würth. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Halogenstrålkastare 4W. Flood Light 400W är en stark strålkastare från EYE IWASAKI Japan som är tänkt att ersätta metallhalogenstrålkastare för främst utomhusmiljöer.


IpWasher uppnår Metallhalogen strålkastare 400w professionell tillverkare leverantör i Kina. Har du mindre beställningar har vi ändå billiga fraktpriser. Fri frakt över 599:-Beställning lagd före 13:handläggs normalt samma vardag! Garantier enligt Svensk standard och heltäckande reservdelsportfölj.


Företagen Swedol, Nima, Grolls, Nytello och Univern är alla delar av Swedol koncernen. För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla våra shoppar.


Välkommen till Elbutik. Kraftig metallhalogenstrålkastare för utomhusbruk. Med aluminiumreflektor. Passar bl a som paddockbelysning, fasadbelysning, vägbelysning, för elljusspår m m. Rostfria metallclips, mm tjockt värmeresistent härdat skyddsglas.


Metallhalogenstrålkastare 400w

LED strålkastare 400W för driftsäker flimmerfri belysning i master på industriområden, idrottsanläggningar mm. Sök endast i rubriker Sök endast i 01. W modellen ersätter. Akvarier och tillbehör.


HALOGENLAMPA 400W IP För fast installation. Avkänningsvinkel ca 110°. Inställbar brinntid efter senaste rörelse sek–min. Riktbar och med justerbar känslighet och ljusreläfunktion.


Skyddsklass: IP 44. Stålstativ med värmeavvisande handtag. Förminskning 32mm-25mm Grenkoppling 63X63X63mm Hetv. Armaturhus tillverkat i anodiserad lacke-rad aluminium.


Högglanspolerad aluminiumreflektor. Fästbygel i lackerat stål. Levereras inklusive metall-halogenljuskälla. Godkänd för utomhusbruk IP65.


En strålkastare är en anordning som ger en koncentrerad belysning av ett föremål eller ett område på stort avstånd. Nyheter vecka Metallhalogenstrålkastare 400W För byggplatser, industrigårdar. Symmetrisk bredstrålkastare som fungerar mycket bra monterad på hög höjd.


Metallhalogenstrålkastare 400w

Strålkastaren är konstruerad för att rikta. Kapslingsklass IP65. PRODUKTBESKRIVNING. Denna strålkastare är vattentät och dammtät.


Metallhalogenstrålkastare 400w

Den är designad för utomhusbruk och den är perfekt som fasad- och accentbelysning. Nu är det ju så att metallhalogen till akvarier är dyrt, men man kan ju. Alternativt inhandla en armatur för metallhalogen på jula eller från något.


Gjerne 400w metallhalogen. Kjøpte gatelys på Jula for å bruke på lekeplass og det gir vannvittig bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.