tisdag 21 maj 2019

Hyra led skärm

Vi skapar skärmlösningar utifrån era behov. Allt från inomhus till utomhusbruk. BEHÖVER DU HYRA LED - SKÄRMAR ? Våra modulära LED - skärmar finns i en mängd storlekar och typer, var och en utformad för att erbjuda en kreativ lösning för alla typer av inomhus- och utomhusevenemang.


Väljer du att hyra kan du göra det på kort eller lång tid. Våra hyrespriser och försäljningspriser är färskvara.

Våra skärmar klarar av att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert eller en offentlig visning av t. Med eller utan stativ. Alla våra bildskärmar är 4K UHD.


Hyra LED skärm eller storbildsskärm? Vi hyr även ut alla tänkbara tillbehör. Om ni för en tid behöver hyra en LED skärm eller LED trailer så har vi säkert något som passar just ert evenemang.


En LED skärm eller LED trailer är mycket användbara som resultattavlor, videovägg, bildskärm eller bara en yta att visa animationer på för att skapa en visuell effekt. Köp eller hyr hos oss på IM VISION.

Digitala reklamskärmar på stolpe. LED display från Microbus med hög prestanda och konkurrenskraftigt pris. LEDtec fixar skärmen för just ert behov. Hög kvalitet till rätt pris är våra ledord.


För oss och våra kunder betyder hög kvalitet lång livslängd och låg servicekostnad. Hos Sweden Eventcenter kan du hyra TV-skärmar i olika storlekar. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan, så hjälper vi dig med rätt. Sortera efter Förvald ordning.


Samsung 43″ – LED 4K QM43R Lägg till Detaljer. Vi på LEDventure hjälper gärna till att hitta ett LED system som passar just er. Vår lastbil är utrustad med en m²LED- skärm.


Hyrs av nöjda kunder runtomkring i Sverige. Hyra led trailer Ett snabbt och smidig sätt att få ut en storbildsskärm. Du kan hyra TV, LCD etc till både små och stora tillfällen.


Du som inte önskar hyra TV kan istället hyra plasmaskärmar, LCD-skärmar, projektor, projektorduk m. Billigt och enkelt hyr du TV LCD och liknande produkter. Klicka på den utrustning du vill veta mer om.


Mobila LED-skärmar.

FILTER EQUIPMENT TYPES. KÖPA SKÄRM Komponenterna i Skyltkoncepts digitala reklamskärmar väljs noga ut av vår LED -specialist för att motsvara marknadens höga ställda krav på ljusstyrka, hållbarhet och driftsäkerhet. Hyr mobil LED - skärm för eventet. Enkelt, effektivt och ekonomiskt riktigt.


Horap Industrial, en professionell fabrik för LCD - skärmar och LED - skärmar från Kina. Kontakta ErikRichard AB. Soundtech är ett relativt nytt bolag på marknaden och utgår ifrån Malmö.


För att knyta nya kontakter runtom i landet erbjuder Sound tech sin LED - skärm tillsammans med tekniker till väldigt förmånliga priser ett tag framöver. Här kan du hyra projektor.


För bröllop, företagsevent eller annan tillställning. Denna fungerar för det flesta mindre evenemang! När era publika skärmar är på plats erbjuder vi även service och underhåll av dessa så att deras livslängd skall förbli optimal. Om ni inte vill köpa en skärm kan ni också kontakta oss om ni för en kortare period har behov av att hyra en storbildsskärm.


Vi erbjuder hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.