tisdag 9 april 2019

Insektsfälla flugor

Fällor mot plågsamma, blodsugande insekter, hästflugor, bromsar. Fångar upp till 95% av hästbromsar! Täckning1000m² yta. Snygga flugor för män i olika färger och modeller.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom kläder och accessoarer. För dig som proaktivt vill fånga flugorna utolmhus innan de hinner komma in i huset, är flugfällan Fly-City det perfekta alternativet. Flugfångare i stall För dig som har problem med flugor i stall och ladugårdar har vi både flugpapper, flugrulle, flugsnöre och insektsfällor.


Lång livstid och energibesparande med LED. Hög säkerhetsstandard och hygienisk hantering. Med hjälp av flera års erfarenhet har vi fått fram många effektiva flugfångare och flugfällor här på Skadedjursbekämpning.


För effektiv fångst av flugor och getingar utomhus Uppsamlingsburk som hindrar bytet från att ta sig ur fällan. Slipp flugor med hjälp av fönsterfällor, klisterfällor eller insektsmedel.


Vår guide visar hur du snabbt och enkelt blir av med flugor, spyflugor och bananflugor. Elektriska flugfångare och flugfällor Har man stora problem med flugor, insekter och mygg, kanske i stallet eller i ladugården, är en elektrisk flugfångare eller fälla en effektiv lösning.


Insektsfälla flugor

Insektsfälla "flygande ute" kr. Våra elektiska fällor är helt giftfria och lockar till sig flugorna med ett starkt ljus och avlivar dem med en elstöt. Flugor, bananflugor och myggor. Småflugor och myggor kan förekomma inomhus.


Fruktflugor (kallas också ättiksflugor eller bananflugor) och sorgmyggor, gräsflugor, vindsflugor och fjärilsmyggor är några av de vanligaste flygfäna som irriterar och stör i våra hem. Det är alltid viktigt att hitta den plats där de utvecklas och hantera dem där. Och egentligen är det väl kanske inte nödvändigt heller.


Huvudsaken för dig är förmodligen att de försvinner ut ur ditt hus, ditt stall, din sommarstuga eller vilken plats det nu än är du vill freda från besvärliga. Miljövänlig och dekorativ insektsfälla hjälper till att eliminera myggor, flugor och andra irriterande flygfän i hemmet, köket eller stallet. Med små medel och rätt utrustning kan du dock effektivt bekämpa dessa skadedjur.


I Granngårdens sortiment finns många smarta flugfångare och inseksmedel för att bli av flugor, getingar, bromsar och andra insekter inomhus och utomhus. Fluor kan vara ett besvärligt skadedjur att ha hemma. De lockas ofta till mat och mycket kan göras genom att ta bort födokällan. Om du ofta störs av flugor hemma, rekommenderar vi att du tittar på vårt sortiment av produkter som bekämpar flugor snabbt och effektivt.


Produkter mot flugor, mygg, knotten och andra insekter. Effektiv, tyst och hygienisk flug- och insektsfälla. Vi har kampanjer hela året. I vår webshop hittar du insektsfälla.


En effektiv klisterfälla som förebygger och övervakar förekomst av krypande insekter. Köp i butik eller online på granngården. För att hjälpa dig bekämpa dessa, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter. Fälla för flygande insekter!


Insektsfälla flugor

De döda insekterna faller ned i uppsamlingsfacket som lätt kan tas bort för tömning och rengöring. En LED-Lampa använder, jämfört med lysrör. Det ultravioletta ljuset är säkert för människor och keldjur.


För inomhus och isolerad användning. Plasthölje i vitt ABS. Kan också stå fritt på plan. Sen har de utdragbara låda där flugorna och insekterna faller ner i vilket gör rengöringen enkel.


Insektsfälla flugor

Med den listiga insektsfällan kan du enkelt fånga insekterna utan att anstränga dig. Det är särskilt perfekt där dussintals flugor tar över lägenheten.


Med denna listiga insektsfälla kan du fånga upp dom i en liten låda utan att oroa dig för klibbiga tejper i taket eller lämna lägenheten i timmar på grund av starka insektsmedel. Liten insektsfälla med 3W LED som sätts direkt i eluttaget. Fungerar både som en effektiv miniflugfångare och som t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.