torsdag 14 mars 2019

Klämlampa hay

Just nu erbjuder vi 1. Gäller både online och i vår butik i södra Stockholm. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Handla designmöbler, belysning och inredningsdetaljer från världskända formgivare. Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av alla varumärken. Groot aanbo kleine prijzen.


Klämlampa hay

Nederlandse klantenservice. Noc klämlampa off white HAY. Design: SmithMatthias för Wrong for Hay Noc light har en genomtänkt ren design och passar lika bra hemma som i offentliga miljöer. Klämlampan Noc Light av Smith Mattias för HAY ger dig ett läckert sätt att belysa precis de områden du behöver.


Tack vare klämdelen på Noc Light kan du enkelt flytta runt den efter behov, utan att behöva borra och skruva i väggar. Lampans brytare sitter på kabeln och armaturen fästs med en klassisk spännskruv. Från HAY kommer nu den efterlängade vägglampan Noc Wall, en uppföljare till den populära klämlampan. Lampans anpassningsbara funktion gör den lika lämplig i heminredningen såväl som i offentlig miljö.


Klämlampa hay

Strömbrytaren sitter på kabeln som hänger fritt för en flexibel rörlighet. Vägglampan levereras med ljuskälla. Köp dina lampor från HAY här. Stort urval av designlampor online.


Vi ger dig hela sortimentet av kvalitetslampor till låga priser och fri frakt. Den är lätt att fästa på olika ytor och man slipper borra och skruva i väggen.


Skärmen går att rikta dit du vill ha ljuset. Johanna Karlson hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.


Klämlampor är en typ av vägglampa som man klämmer fast i till exempel en bokhylla eller sänggavel. Ofta är det en smart och smidig lösning i till exempel sovrummet.


Köp klämlampor online » Lamp24. Nyheter från Hay finner du i vårt noga utvalda utbud av tidlös inredning. Hitta din designfavorit i vårt breda utbud. Upptäck inredningsdetaljer från Hay i vårt noga utvalda sortiment här.


Klämlampa hay

Noc Clamp Light, en vacker och väl genomarbetad klämlampa med fasetterad skärm i gjuten aluminium från wrong. Tack vare dubbla justeringsmöjligheter kan ljuset riktas åt det håll du önskar. Noc Clip Lampa Off White Noc Light, en vacker och väl genomarbetad klämlampa med fasetterad skärm i gjuten aluminium från wrong.


Noc är en lampa som passar bra att fästa i bokhyllan. Du skruvar lätt fast den och flyttar den dit du behöver ha den. Tillverkar gör Wrong for Hay. Besök vår centralt belägna butik på Nybrogatan i Stockholm.


HAYs ambition är att uppmuntra dansk designs återtåg till samma innovativa storhet som den en gång hade på 50- och 60-talet fast i en modern tappning. Här hittar du belysning till hemmets alla rum. Med rätt ljus skapar du stämning och atmosfär i såväl kök som vardagsrum, sovrum och hall.


Trygg E-handel med 3dagars öppet köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.