måndag 11 mars 2019

Hide a lite milo 1

Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag. Köp belysning från kända varumärken. Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma.


Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. LED COB med reflektoroptik och genomtänkt design ger fin ljusbild och god ljuskomfort.


Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP55-utförande med anodiserat och pulverlackerat armaturhus för tufft utomhusklimat. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbil bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla. Armaturhus och stomme av pressgjuten aluminium.


Ytan är anodiserad och pulverlackerad för tufft utomhusklimat. Vägglampa, LED-belysning, Grå, Metall, Alumin Visa mer. Hide -a- lite Milo XXL II 29.


Hide a lite milo 1

GU10-sockel för PAR16-ljuskälla där du själv kan välja typ och styrka på ljuskällan. Ytan på är anodiserad och pulverlackerad för tufft utomhusklimat. Vi anpassar oss efter dig. Ibland hittar du kanske inte den produkt som du söker till ditt projekt i vårt utbud.


Free Shipping on Qualified Orders. Vi har marknadens bredaste sortiment. Finns både för effektbelysning och upplysning av hus. Populära sökningar. New Works Taklampor. På Elektro Elco AB har lång erfarenhet av att välja ut de bästa downlights produkterna för det nordiska sinnet och klimatet. Den är till för att användas inomhus, perfekt för dig som behöver ny belysning.


Hidealite är ett av varumärkena som företaget Elektro Elco AB, vilka har en marknadsledande position inom branschen, erbjuder belysning av högsta kvalité. Pollare Norlys Halmstad H85. Logga in för att se.


Hide a lite milo 1

IPmodel, anodised with durable powder coating for tough environments. Comes with integrated driver and spacers for surface-mounted cable routing. Lampan har en effekt på 10W och ett ljusflöde på 6lm. Spotlighten är en pendlad version av Focus Track Micro med 1-fasadapter för LiteTrac skensystem.


Milo II GUär utrustad med GU10-sockel, välj själv ljuskälla efter färgtemperatur och ljusstyrka. Enkel att installera tack vare separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint. Skriv produktens första recension. Prisgaranti Fri frakt vid.


Integrated driver with separate loop-in, loop-out terminal block for easy 230V connection. Comes with complete kit for embedding in concrete. Hide-a-lite, led-valaistus, kuluttajaesite. En produktbeskrivning är inte tillgänglig.


Förpackningsinformation. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Tidlös väggarmatur med multichipteknik från Citizen för montage på vägg med dold anslutning.


Armaturen är IPoch leveras med drivdon och ansluts till 230V. Ger LED-stripen skyd värmeavledning och avskärmning. Komplettera med gavlar, lock och monteringsclips. Levereras i längder om meter.


Hide a lite milo 1

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.