tisdag 12 mars 2019

Handikappramper

Portabla ramper för alla miljöer. Alla typer av byggstängsel. Kompletta paket med stängsel. Till offentliga miljöer ska det, enligt byggnormen, finnas en entré som kan beträdas utan trappsteg.


Weland erbjuder ett brett sortiment av stabila, säkra och lättmonterade handikappramper.

Våra kompletta handikappramper tillverkas av gallerdurk inklusive räcken, vangstycken och erforderliga stödben. Floby Durks handikappramp är en lätt och stabil konstruktion med gångplan av halksäker slitsdurk. Denna slitsdurk är halksäker i alla väder därför att smuts, vatten, snö och is faller igenom slitsdurkens maskor.


Ramperna tillverkas med stabila räcken av stålrör. Hitta din nya rullstolsramp eller handikappramp i vår webbutik. Ramper från Feal AB - Ledande tillverkare av bärbara ramper, transportramper, lastramper, bakgavelramper, drive-in ramper, systemramper, tröskelramper och täckplattor.


Weland tillverkar säkra, stabila och lättmonterade ramper, handikappramper och gångbryggor av högsta kvalitet.

Med lagerförda standardkomponenter kan vi även erbjuda leveranstider få andra kan matcha. Fast, vikbar eller teleskopramp. Våra portabla ramper finns i en mängd olika storlekar och utföranden. Lätta att ta med sig på resor eller till ställen där det saknas fast ramp.


För att förbinda olika nivåer kan man till exempel använda ramper. Ramper är exempel på kommunikationsutrymmen och ska utformas så att de är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. Ramper kan användas för att överbrygga skillnader i höjd. PBL och PBF Övergripande krav på tillgänglighet och användbarhet för personer med.


Kvaliativa produkter och snabba leveranser. Friheten att kunna ta sig dit man vill – för alla Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor. Smidiga och portabla ramper. Vi tillverkar handikappramper och levererar färdiga lösningar för anslutning mot mark eller plint, normalt inom 3-veckor.


Väljer du en Vytabramp får du redan från början många valmöjligheter, varmförzinkat eller pulverlackat i valfri RAL-kulör. Utförande ramp Räcke: Enkelt räcke med dubbel ømm.


Handikappramp till ishallen vid Grosvads IP. Varje del kan användas var för sig tillsammans med en övre- och nedre anslutning.

Vi förenklar din vardag. Rampen består av sektioner som kan vikas ihop som ett teleskop. När du fäller ut rampen låser den sig automatiskt.


Halksäker köryta och stadigt material Rampen är försedd med halksäkert material på hela körytan och den är utförd i kraftig aluminium. På respektive hemsida finns produktbeskrivningar och bilder på handikappramper, entréramper. Ring, maila eller använd förfrågningsformuläret för att kontakta företagen angående entréramper, handikappramper.


Ramp för exempelvis anpassning för funktionsnedsatta, med gångplan av gallerdurk, anslutning mot mark eller plint, för de flesta miljöer och krav. En kostnadseffektiv ramplösning hjälper till att säkerställa att alla artister har en lika stor chans att inta scenen. Vi håller på och tittar på att göra om en handikappramp utomhus till en av våra kyrkor.


Vilken lutning får en ramp maximalt ha. Har hört något om att har man en höjdskillnad på meter så ska rampen vara meter, stämmer det? Lätta att vika samman och transportera.


Praktiska ramper i aluminium. Du kan lita på oss när kompetens behövs. Mekaniska står för kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet.


Vår kombination av kvalitet till rätt pris, mångårig erfarenhet och gediget hantverkskunnande är vår styrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.