tisdag 12 mars 2019

Halogenlampa g9 15w

Halogenlampa g9 15w

Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Unison är ett familjeföretag som har över års erfarenhet av ljuskällor. En leverantör att lita på och som kan sin sak, helt enkelt. Tänds till full ljusstyrka direkt och är dimbara. Lampan motsvarar W glödljus.


Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Letar du efter produkter inom ljuskällor? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom ljuskällor i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB! Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Lägst priser på 12v led lampor Spara pengar nu! Det här är en halogenlampa som vi säljer mycket av till armaturer som har gsockel men man vill bara ha ett varmt dekorationsljus. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av billiga GLED online.


Halogenlampa g9 15w

Vi har ett stort fokus på energisnåla LED-ljuskällor. Ett bra val för dig som vill ha en energieffektiv lampa som påminner om glödlampan. Kapselformad halogenlampa med G-sockel, 2Visa mer. Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik.


Glödlampor och andra ljuskällor till dina lampor. Halogen spot 30° 195lm. Köp belysning till hem och kontor. Snabb leverans och prisgaranti, handla online idag!


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Ugnslampa 15W Epäron tål 300. SST 48W(60W) 230V G9. Lägg till i shoppinglistan. Se till att inte vara ute i sista minuten. Här hittar du lampor och batterier att fylla på med i skåpen. En mindre LED-ljuskälla med G-sockel som följer standardmåtten för att enkelt kunna ersätta befintliga ljuskällor. Avger ett behagligt varmvitt ljus som sprids jämnt tack vare det frostade glaset.


Ljusspridningen är rundstrålande och ljusstyrkan motsvarar en 15W halogenlampa men med en energiförbrukning som är hela gånger lägre. Backorder item 3-days.


Shoppa GLED-glödlampor online, kolla igenom vårt utbud av GLED-glödlampor på Miniinthebox. Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt.


Halogenlampa g9 15w

Används för internt ljus, markisbelysning osv. Leveranstid 1-vardagar. Dimbar halogenlampa Läs mer Artikelnr. UTFÖRANDE Lagerstatus Välj byggvaruhus för att kunna se lagersaldo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.