måndag 18 februari 2019

Ledstrip utomhus

Stort utbud av lampor. Kvalitetsprodukter till bra priser. Hög kvalitet, tillförlitlighet och den högsta nivån av kundservice. Lägst priser på Led belysning inomhus Spara pengar nu!


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.

Med LEDstrip kan du skapa variation, där endast fantasin sätter gränserna. Under trappsteg, i fönster, möbler, bakom tavlor och speglar, som ljus under parkbänkar eller takfot. Här hittar du produkter för både inomhus- och utomhusbruk som passar lika bra i privat som offentlig miljö. LED-stripes har större efterfrågan än någonsin tidigare som orienteringsljus, accentljus och indirekt belysning.


De kan skapa en fantastisk atmosfär. Med LED-stripes kan du skapa individuella belysningssystem med upp till meters längd. Det finns produkter.


Komplett och utbyggbar 230V LEDstrip i IPutförande för dekorativ belysning inne och ute.

Mycket god färgåtergivning, RA90. Populär, självhäftande flexistrip för bruk både inomhus och utomhus. V och IP68-klassad vilket betyder att den är 100% vattentät.


RX ger ett krispigt ljus som blir bra under exempelvis köksbänken, eller för att belysa inredning. Hide-a-lite Ledstrip RX IP- flexibla ljuslister för alla lägen Hide-a-lite Ledstrip RX IPhar en mycket god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA90. Spridningsvinkel: 120°.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Letar du ljusslinga?


Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon! Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.


Handla smidigt direkt i webshopen! Led transformator för utomhus IP67.


V-transformator som kan användas utomhus då den är inkapsla IP6 Kraftfull trafo med hela 100W effekt och fungerar till alla 12VDC-produkter i vårt sortiment. Anslutning sker med open en både på primär och sekundärsida.


Kan anslutas med pwm-dimmer som installeras på sekundärsidan, 12V.

Du kan till och med använda vår slinga och belysningsskena utomhus helt nedsänkt i vatten. Enkel installation med DC-plugg eller stickkontakt dimbara produkter och unika lösningar med led-lister.


Vi har även en kostnadsfri lödservice som hjälper till att anpassa er ledstrip efter era behov. Självhäftande flexistrip för bruk inomhus och utomhus. Ledteknik AB har förmodligen Sveriges största sortiment av LED-tejp, över varianter av flexibel tejp finns på lager, och om inget av detta passar, har vi möjlighet att tillverka specialtejp enligt specifika önskemål.


Med 230V LED-lister får man fantastiska belysningsmöjligheter både inomhus och utomhus. Innan leveransen av de längder som ni önskar, så gör vi själva kopplingen hos oss.


LED-listerna levereras med en stickkontakt för anslutning direkt i ett vägguttag, det kan inte bli enklare att göra en snygg ljussättning! Via fjärrkontrollen väljer du enkelt den färg du önskar i fast, svepande eller blinkande färgvisning. Effektfullt bakom skåp, hyllor, som dekorationsbelysning på altanen, takfoten, räcket vid trappan etc.


Extremt flexibel och energisnål LED-list för inomhusbruk. LED Lister, Ledstrip.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.