måndag 18 februari 2019

Grenuttag med lång sladd

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Fri frakt i hela Sverige! Se vårt urval av Grenuttag. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Grenuttag med uttag och en indragbar sladd som är meter lång. Inbyggt stativ så att mobilen eller surfplattan står säkert. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk.


Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.


Letar du efter ett nytt grenuttag ? NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Delbetala i upp till månader. Styr eluttag, lampor etc.


Grenuttag med lång sladd

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service! Logga in för att se prisuppgifter.


Grenuttag med lång sladd

Avsedd för användning inomhus. Grenuttaget är klassat IPsamt försett med meter lång kabel.


KOPPLA grenuttag med hål, jordad vit Sladdlängd: 1. Den långa sladden gör den extra flexibel i rummet. Kraftig 4-vägs grenuttag med 45° vridna brunnar och 2-polig belyst strömbrytare. Utrustat med belyst strömbrytare och två USB-portar (totalt A) för laddning av mobil m. Med självstängande lock.


Kompakt grenuttag i snygg design som kan placeras där man önskar det med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen t ex på väggen, skrivbordet eller på bordets undersida. Men det finns en gräns – en förlängningssladd klarar inte hur mycket ström som helst.


Grenuttag med lång sladd

Blir överbelastningen för stort så kan det bli dyrt eller i värsta fall kosta liv. El är bland det viktigaste och det farligaste vi har i våra hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.