torsdag 8 november 2018

Ledlist bastu

Ledlist bastu

Stort utbud av basturum i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Fästen och meter lång kabel ingår. Transformator ingår ej.


Mjuk och behaglig LED belysning bidrar till en mysig atmosfär i bastun. Bastulisten kräver transformator för att. I vårt sortiment av bastubelysning finns ett komplett dimbart kit med små ljuspunkter som gör dig startklar att montera ett varmt och stämningsfullt ljus.


Det finns många sorters bastubelysning, till exempel LE vanlig glödlampa och dioder. Belysning för bastu av alla sorter.


Ledlist bastu

När du funderar på vilka bastulampor som du ska välja och hur du ska placera dem – ha i åtanke att en bastu är indelad i olika zoner av Elsäkerhetsverket. På vissa ställen i en bastu ska belysning inte alls sitta. I bastun är LEDarna idealiska att installera under laven: de tar lite utrymme, är värmebeständiga och ger mycket ljus. Bastu LEDs som tål extra mycket värme.


Kapslingsklass IPför utomhusbruk, bastu eller till dusch. LED-banden kan placeras t. I en bastu vill man ha det varmt och mysigt – och det gäller även ljuset. Trafon kommer såklart placeras i torrt utrymme utanför bastun. Värmen vet jag inte men säg att det max är 65grader under sittlaven.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


Skapar ett härligt varmvitt släpljus med glödljuskaraktär. LEDlist för bastu i IP44-utförande. Bör monteras i utrymmen där temperaturen inte överstiger 80°C.


Armaturhölje av värme- och åldersbeständig plast, ändstycken av aluminium med borstad finish. Att ha en bastu är vardagslyx när det är som bäst.


Ledlist bastu

Om du använder under meter, räcker ett drivdon som klarar Watt. Men det är också viktigt att ha rätt belysning. På Byggmax finns det ett stort sortiment av lampor för bastun, där kan du hitta den som passar just dig. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Här får du bra tips om bastubelysning samt säkerhet och installation när du ska välja belysning till bastun.


Rätt bastubelysning i en bastu är viktigt. Dekorationsbelysning för bokhyllor, bakom TV-apparat etc. Flexibel och böjbar list med dubbelhäftande tejp på baksidan. W och lysdioder.


Bastutillbehör och alla andra hem, bastu och trädgårds produkter får du från HemOchBastu. Länkbar Led-list speciellt anpassad för bastu i IPutförande. Värme och åldersbeständigt armaturhölje i plast. Värmebeständigt kablage med rejäla snabbkontakter.


Får monteras i område 2. Armaturen är av anodiserad aluminiumprofil med skyddande plaströr (polykarbonat). Levereras med 2m anslutningskabel. Montering görs med rostfria gripfästen. Upp till Watts belastning.


Passar E9 Eoch belysning LED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.