onsdag 7 november 2018

Led värmeljus med fjärrkontroll

Inredning och livsstilsprodukter från de största och mest kända märkena. Styr med fjärrkontroll. Upp till h batteritid. Låt oss presentera LED-värmeljus fjärrkontroll (12-pack).


Led värmeljus med fjärrkontroll

Detta är ett smart set av trådlösa LED-värmeljus inklusive fjärrkontroll. Med kontrollen styr du enkelt alla värmeljus direkt från distans. Många andra liknande varianter måste du tända en och en vilket är tröttsamt.


LED-ljus passar i hem där trygghet och mysig stämning värdesätts högt. Till några av ljusen kan du enkelt använda den fjärrkontroll som medföljer. Varmvitt flimrande ljus. Sköts enkelt med fjärrkontroll och drivs av tre AAA-batterier (säljs separat) vardera.


Dränkbara vattentäta LED värmeljus med fjärrkontroll, 10-pack. Tänds och släcks med fjärrkontroll. Passar bra i grupp eller var för sig, i lyktan utanför huset eller på fönsterbrädan. Enkelt: Med batteridrivna LED-stearinljus kan du enkelt skapa stämning både till både vardags och fest.


Många av modellerna levereras med en fjärrkontroll som du kan använda för att ”tända” och ”släcka” ljuset med en knapptryckning. Vi håller ett stort utbud av batteridrivna ljus till bra pris.


Alla ljusen har inbyggd LED -lampa som drar lite ström vilket ger en lång batteritid och som har lång livslängd. Unieke eigen collectie LED lampen. Voor 12:bestel vandaag nog in huis!


Led värmeljus med fjärrkontroll

Gewaardeerd met een 9. Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Två vackra och dekorativa ljus med flammande effekt likt ett tradionellt ljus.


Uppladdningsbara värmeljus LED 24-pack med fjärrkontroll. Laddstationen har plats för ljus åt gången. Fjärrkontrollen har två knappar, en för ON och en för OFF. Man behöver ha fri sikt mellan ljus och fjärrkontroll för att tända och släcka.


Anslut laddaren till 230V. LED - värmeljus med batterier och fjärrkontroll så du kan släcka eller tända alla ljussamtidigt.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Få fler funktioner och styr dina Premium LED-ljus med en praktisk fjärrkontroll!


Med fjärrkontrollen kan du ändra ljusstyrkan på lågan, välja mellan olika timerlägen samt sätta på och stänga av ljusen med ett knapptryck. Med dimmerknapparna kan du välja mellan välja mellan tre olika ljusstyrkor på lågan. Köp till en fjärrkontroll för fler funktioner. Det här premium LED värmeljuset från Uyuni är ett batteridrivet ljus med ett extremt verklighetstroget sken.


Den patenterande lågan flämtar med ett behagligt varmgult ljus som får värmeljuset att se äkta ut på bara några meters avstånd. Säkert och stämningsfullt med batteridrivna värmeljus.


Led värmeljus med fjärrkontroll

MOGNAD LED värmeljus, batteridriven, vit. LED -ljuset ger ett mysigt, fladdrande ljus som liknar ett levande ljus. Värmeljus LED 3-pack Northlight. Det är ett säkert alternativ för hem med barn, och kan användas som dekorativ belysning överallt utan brandrisk Ljuskällan LED förbrukar upp till procent mindre energi och har gånger längre livstid än glödlampor.


Många av våra fina batteridrivna ljus är som sagt LED ljus med rörlig flamma. Här kan du välja mellan olika utföranden så som värmeljus, blockljus och antikljus.


Ljusen har en till synes äkta låga som tycks fladdra lätt i det svaga luftdraget. Vid första anblicken tänker du knappt på att de är batteridrivna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.