fredag 2 november 2018

Flos lampor

Erbjudandet gäller både online och i butik t. Skapa rätt ljussättning i ditt hem. Stort utbud av bordslampor. Du hittar garanterat dina "must haves" hos oss. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen!


Upptäck Flos värld: designbelysning, ikoniska och innovativa lampor för hemmet, utomhusbelysning och ljusarkitektur. Lampor från populära FLOS. Företaget tillverkar belysning med hög trendsäkerhet, och de har kommit att leverera världskända designklassiker likväl som innovativa lampor med säreget uttryck.


Välj belysningen Home Collection Flos som passar di bäst: från minimalistiska ljuskronor, med rena och samtida linjer, till de mest ioniska taklampor. Flos fortsätter designa populära, användarvänliga och snyggt designade lampor än idag. Samma år lanseras den uppmärksammade lampserien String Lights, designad av Michael Anastassiades.


I femtio år har Flos tillverkat lampor som sprider ljus på drömmar av generationer. För en Flos lampa är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och uppsökandet av outforskade känslor.


Flos lampor

Samma år startade firman produktionen av en rad lampor som blev några av de största klassikerna inom italiensk industriell design. Tack vare tidlös design och teknik i framkant produceras dessa lampor fortfarande än idag. Global Site China Denmark France Germany Italy Japan Russia Spain Sweden USA. Discover the entire Flos Home Collection: wall and ceiling lights, floor and table lamps.


Flos lampor

Everything you need to illuminate your home and your spaces. Just nu erbjuder vi 1. Flos online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote!


Große Auswahl an eleganten Designerlampen von Flos in hoher Qualität. Gratis Leuchtmittel.


Flos lampa – Oavsett om du är ute efter taklampor, golvlampor, bordslampor eller annan belysning så är Flos lampor med sin tidlösa design ett säkert kort. Det är inte för inte som Flos lampor står för belysningen i hem i diverse inredningsmagasin, bostadsstyling samt i övriga stilmedvetna hem. Flos Miss K är dock långt ifrån den enda lampan som är värd en extra titt hos Flos.


Med ett hav att populära lampor har Flos idag blivit en internationellt erkänd designer av kvalitetslampor. Flos skapar deras lampor i tidlösa material som glas och rostfritt stål vilket gör att lamporna är enkla att inkorporera i de flesta hem. Utöver att vara vackra så är Flos´ lampor också otroligt funktionella.


Letar du efter ett bra ljus till arbetsbordet så hittar du även det i Flos ´ bordslampsortiment. Grundat på tidlös design och tekniska fördelar produceras dessa lampor fortfarande idag. Sarfatti, Snoopy och IC Lights är några av de mest välkända Flos lamporna. Flos är ett italienskt företag som tillverkar exklusiva lampor.


Det karaktäristiskt fyrkantiga lamphuvudet är försett med dimbara LED- lampor och lamphuvudet är justerbart för att kunna rikta ljuset där behovet finns. Säkra och snabba betalningar. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Flos lampor

Handla lampor och mycket annat hos Cellbes. Flos lampor är dyra och att tro att man kan göra ett klipp på en ny lampa för halvapriset mot vad den brukar kosta i butik är inte så troligt.


Däremot är det som bekant billgare att handla produkter online då man bland annat slipper dyra lokalhyror i innerstan, butikspersonal etc. Bröderna Castiglioni fick inspirationen till lampan från vanliga gatlyktor. Tanken var att skapa en ljuskälla som är mobil och inte i vägen.


Tack vare armen som är precis under två och en halv meter, ryms det en större möbel under. Fri frakt) Gå till butik. Stockholms Ljusbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.