fredag 2 november 2018

Fjärrljusramp jula

Sveriges bästa priser. Ljusramp LED 79-Inkl. Jula i lugn och ro! Högtidsdagar skymtar runt hörnet.


Led ljusramper eller led extraljus ramp som det också kallas har blivit ett allt mer populärt val bland våra kunder. Led ljusramper erbjuder ett mer ”slimmat” utseende än vanliga led lampor till bil och lastbil samtidigt som de avger mer ljus per investerad krona.


Ofta anges wattalet som varje enskild lysdiods högsta möjliga teoretiska effekt i labbmiljö med optimala förhållanden (dioder med max teoretisk driveffekt 10w =100w), men då billig drivelektronik och dioder spiller mycket effekt som värme går det inte att driva dioderna fullt – de hade helt enkelt brunnit upp eller fått en väldigt kort livslängd. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd.


Verktyg och maskiner. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. En del av våra vilda djur är farligt stora och kutar omkring nära och ibland över våra vägar.


Fjärrljusramp jula

Ett sätt att undvika. Vi har extraljusramper i olika storlekar för de flesta fordonsstorlekar. LED-dioderna sitter innefattade i ett tåligt hölje som tillverkats av aluminium. Det finns extraljus för varje plånbok – men skillnaderna är enorma.


Vi testar nio nyheter och sju storsäljare i vår ljusdator. Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon.


Fjärrljusramp jula

Avelux AHL-Curved LED-ljusramp Paket. Tack vare den ställbara ramen passar den på de flesta bilar. I vårt sortiment finner du bland annat extraljus från Hella och mycket mer.


Fjärrljusramp jula

Hella Fjärrstrålkastar-ramp FF 50-Blue. Välkommen till Bilupplysningen. Det finns mycket som gömmer sig i mörkret på vägarna, och därför har vi har valt att bli proffs på fordonsbelysning.


Köp Kätting snabbt och enkelt på nätet! Reservdelar, bildelar och biltillbehör.


En bil utsätts för mycket påfrestningar under sin livstid och kommer därför att förutom nya reservdelar även behöva tillbehör, nya däck och fälgar samt bilvård. Upp till 60% lägre pris på extraljus, även färdiga extraljuspaket redo för installation. Kunder som köpte denna produkt köpte också. Monteras bakom nummerskylten.


Universalhållare för Hella fjärrljusramp LED 470. Passar de flesta bilar där nummerskylten inte är kraftigt försänkt. Hållaren ersätter de hållarfötter som medföljer fjärrljusrampen.


Vändbar, fjärrljusrampen kan. Espressomaskin Coffee Queen. Extraljusstag löstagbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.