måndag 19 november 2018

Fasadur

Kraftigt urverk för fasadur, tornur och liknande. Fasadur Vi har ett brett utbud av urtavlor och visare som harmoniserar med olika arkitekturer. Vi kan erbjuda helhetslösningar för nyinstallation alternativt komponenter för renovering av befintligt fasadur. Fasadur Sverige - digitala lcd-klockor, 4-sid utomhusur, grundtavlor, circle line, hallklockor, huvudur, digitala led-klockor, fasadur, informationsklockor, digitalt.


Fasadur

Westerstrand Fasadur från Westerstrand Urfabrik AB. Fasadur med impulsstyrning för offentliga byggnader, skolor, tornur, reklamur o dyl.


Idag utvecklar, marknadsför och tillverkar vi tidsystem och informationstavlor för användning inom offentlig kommunikation, industri, handel och sport. Ur med dubbelsidig urtavla. Denna ljus med arabiska siffror. Delvis bronserat fodral metall.


Längd ca 11 bredd. Vi är även den enda auktoriserade återförsäljaren i Sverige för Sinn, Graham och Anonimo. Att handla från en icke auktoriserad försäljare på internet är inte att rekommendera.


Fasadur

Statens Järnvägar (SJ) det första stationsuret, det blev början av en lång och framgångsrik tillverkning av tornur, stationsur, fasadur och liknande. Linderoth innehade även ett flertal förtroendeuppdrag.


Fasadur

GRANT framleiðir í dag bæði vindeygu, hurðar og heilar húsafasadur úr aluminium. Hetta er sterkt, lætt, snøgt og viðlíkahaldsfrítt tilfar, og verður alt meira nýtt til bæði privathús, skrivstovu- og virkisbygningar. Med fasadmotorverk LMV-X.


Diameter ring, ca 180cm. Huvudur WDP-Q 230VAC. Tim och minutvisare, lackerade i vitt. Oanvänd och ej monterad. Frakt kan ordnas, kontakta handläggare för pris. Köp begagnade Omega Constellation -klockor på Chrono– den globala marknadsplatsen för lyxklockor. Björksund har sina medeltida anor som en del i det stora godskomplexet Sundboholm vars förste kände ägare var Ingevald Estridsson. Dennes son sålde egendomen till Bo Jonsson (Grip).


Sundboholmsgodsen i två delar varvid Björksund blev en del och den övergick det till Göran Eriksson (Gyllenstierna), gift med Kerstin Grip. Ett kalenderur visar utöver tiden även dag, veckodag, månad och år.


Ett sådant finns som stor fasadur på fasaden av före detta Kreditbankens hus vid Norrmalmstorgs östra sida i Stockholm. På utsidan och ofta ovanför entrén finns ett s. Ibland har det enbart en timvisare och många har även en slagmekanism med klubba som slår timslagen på en klocka eller klangskål. Urverket som driver klockan och slaget var från början helt mekaniskt. Dessa urverk drevs utav mycket tunga lod och lång pendel.


Vi finns i Ysta på Skånes sydkust och här har vi utvecklat vår automatik för torn- och fasadur. Detta driftsäkra och flexibla system säljer vi till ett mycket fördelaktigt pris.


Tornursautomatiken levereras och installeras av vår servicetekniker, på plats hos våra kunder. Fasadur, den del av fasadur som utgör del av fasad (exkl visare och urverk) XX 12.


Hetta er sterkt lætt, snøgt og viðlíkahaldsfrítt tilfar, sum verður alt meira nýtt til bæði privathús, skrivstovu- og virkisbygningar. Komplett fasadur består av motorverk, visare med bussningar och timtecken.


I vissa fall bör konsol ingå. Urtavlan tillverkas, i standardutförandet, i form av lösa timtecken som monteras direkt på fasaden. Timtecknen är i kraftig galvaniserad plåt med distansrör varför de ej ligger an mot väggen. Sidenbladh I Pipping SAV v. Den som är intresserad av frimureri kan nog inte undgå att förr eller senare besöka Rosersbergs slott.


Den som vill göra en lite fylligare utflykt kan via Strömma kanalbolag ta båt fram till augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.