onsdag 18 juli 2018

Roterande varningsljusramp

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se var varan finns i lager.


Varningsljus roterande Hos Abkati hittar du roterande varningsljus av hög kvalité och bra prestanda i både LED och Xenon. Varningsljusen i vårt sortiment har en bred variation av olika anslutningar och blixtmönster för att passa just dina behov. Vi tillhandahåller ett stort antal fästen för bästa montage.


En varningsljusramp med LED-teknik påkallar uppmärksamhet i de situationer det behövs! Med belysning från varumärken så som 9Signal och ECCO kan vi hjälpa dig att hitta rätt bland de högkvalitativa varningsljusramper som finns i Abkatis sortiment, självklart med varierande längder för att passa dina behov.


Stor urval av Rotorljusramp, ännu mer bärgningstillbehör och delar för transportbranchen hittar du i vår webshop. Med kraftfulla LED varningsljusramper får du extremt bra synlighet vid arbete i mörker och även dagsljus.


Självklart har vi även varningsljusramper med halogen. Vårt utbud ser du här nedanför. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Lamporna kallas emellanåt även för gyro lampa, rotella eller kojaklampa. Vi utrustar arbets- och utryckningsfordon. Genom att förse fordon med fordonstekniska system och lösningar strävar vi efter att öka säkerheten på vägarna för alla trafikanter och för dem som har vägen som sin arbetsplats.


Landsort varningsljusramp är en ultratunn ljusramp med speciallins som ger ett kraftfullt ljus. Blixtljusramp Varningsljusramp Maxiflare Mini. Roterande varningsljus 24V stångmont.


Roterande varningsljusramp

Vi vågar påstå att vi kan hjälpa dig med nästan allt som har med entreprenadmaskiner att göra. Denna helorangea variant kommer i flera olika längder och utföranden, detta väljer du enkelt ovan. Känner du istället att du skulle vilja ha en Varningsljusramp med belyst.


Hella OWS-ljusramper, när säkerhet och hållbarhet spelar roll. Series Evolution ljusramper har en lägre, mer aerodynamisk profil, profilhöjd 1mm, bredd 2mm.


Roterande varningsljusramp

Finns i halogenutförande och enstaka xenon- och LED-varianter. Med ett varningsljus får du mycket god synlighet vid arbete i såväl dagsljus som mörker. Kolla in sortimentet här nedanför, eller kontakta oss om du har frågor.


Vi har både riktade och roterande varianter från världsledande Vision Alert. Det finns fästen till varningsljusramper, runtomlysande- och riktade varningsljus.


Roterande varningsljusramp

En kompakt manöverpanel från 9Signal som kan styra upp till st olika lampor, varningsljusramp, blixtljus, roterande varningsljus mm, och varje knapp kontrollerar en utgång. Knapparna är bakbelysta för tydlig indikering av vald funktion. Varningsbelysning kan vara blinkande, blixtrande eller roterande lampor som varnar dina medtrafikanter om din närvaro i trafiken.


De flesta av våra varningsljus är fullt godkända för väg enligt ECE Roch finns i olika former som blixtljusramper att fästa på fordonets tak, riktad blixtbelysning för montering på sidan, fram eller bak på fordonet. Helt orange, ingen reklam i mitten. Aerodynamiskt utformad för bästa möjliga luftstyrning och minskat luftmotstånd. Utö är en serie varningsljusramper som med sin extremt tunna och kompakta design representerar nästa generations varningsljus.


Tack vare ett chassi i aluminium blir den. Vi erbjuder bland annat blixtljusramper, roterande varningsljus. Riktade blixtljus ger ett väldigt bra komplement till en varningsljusramp på taket, och ger dig stora.


Teknik som gör att ditt arbetsfordon syns bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.