onsdag 11 juli 2018

Ljusramp släp biltema

Ljusramp släp biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Ljusramp för användning på släpfordon och bil som bogseras. Svängd LED- ljusramp.


Ljusramp släp biltema

Prisvärda reservdelar och tillbehör till bilsläp, trailer och ATV- släp. Koppla på ett släp, montera en takbox eller hitta lämplig hållare för t. Stommen är tillverkad av stabil PVC-plast och har två lyktor, två trianglar samt plats för enkelradig registreringsskylt. Lämpligt för bland annat traktorkärra och bilsläp. Utrustad med en sladd på hela meter med en 7-polig släpvagnskontakt (hane).


I mitten finns det dessutom plats för en enradig. Baxaxeln från en SAAB Vfunkar bra som portalaxel till en lätt släp. Levereras med låscylinder och nycklar.


När man lastar en bil på ett vanligt släp så ställer man den tyngsta. Söker du reservdelar till ditt släp eller husvagn? Då har du kommit rätt! Alltid snabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Vinklingsbart lamphus. Sveriges bästa priser.


Ljusramp släp biltema

Huset är vinklingsbart upp till grader vilket gör det enkelt att finjustera placeringen av ljuset. Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


LED-ljusrampens lysdioder tänds omedelbart och drar lite energi i förhållande till hur mycket ljus den ger. Ett ventilerat, pulverlackerat lamphus av aluminium rymmer en samling OSRAM W-dioder som levererar rikligt med ljus för ditt arbets- och fritidsfordon. Ljusstark ljusramp med aluminiumhus, härdade lykthus av polykarbonat och fyra Cree LED-dioder.


Komplett med anslutningskabel. Biltema 2mm LED. Din ljusramp-butik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Säljes på grund av ny bil.


Fraktfritt över 995:- inkl. En ljusramp med komponenter av hög kvalitet t. Rigi Viklight, Lazer Lamps, Hella eller kan ha en effektivitet över 90%, medan LED-ljusramper med billigare komponenter t. Större andel av strömmen blir helt enkelt omvandlad till ljus istället för värme. Rampen lyser otroligt bra. De högpresterande LED-ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper.


Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd. Hos oss på Trailerhuset.


Köp reservdelar och tillbehör till både släpvagn och husvagn. Vi har störst sortiment i branschen och välkända varumärken. Vagnar av högsta kvalitet!


Våra vagnar håller länge, men ibland kan en del gå sönder. Då kan du enkelt beställa ersättningsdelar från vår reservdelsbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.