torsdag 12 juli 2018

Extraljusfäste för 5 extraljus

Upp till 60% lägre pris på extraljus, även färdiga extraljuspaket redo för installation. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden!


Verpassen Sie nicht diese einmaIige GeIegenheit! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Detta extraljusfäste för extraljus passar det flesta bilar med däremot är maxmåttet på extraljusen 2mm. Extraljusfäste Köp extraljusfäste på Extraljuskungen. Kraftigt extraljusfäste i svartlackerad stålplåt för extraljus med maximal diameter 2mm.


Extraljusfäste för 5 extraljus

Monteras bakom registreringsskylten. Ger ett stabilt, snyggt och diskret montage. EXTRALJUSFÄSTE FÖR 3. Längre för att ha en chans att stanna om tex. Lägg till i inköpslistan.


En annan anledning till att köpa extraljus eller en LED-ljusramp för att förbättra ljuset är att du inte blir lika trött, framför allt om du kör längre träckor. För att smidigt kunna montera extraljus på ett fordon behöver du införskaffa tre stycken huvudkomponenter: extraljus, fäste och reläsats. Givetvis går det att kombinera Ledramper och extraljus fritt med detta fästet, stk extraljus och stor ledramp undertill ger mer än nog belysning!


Svensktillverkad svartlackerad 3mm laserkapad stål. Stabiliseringsstag. Kabelsats för 3st 55W extraljus 12V. Kaeblsats för 2st 55W extraljus 12V. Vilken variant önskar du? Det har alldrig varit enklare att skydda sig mot stöld av dina extraljus. Avtagbart fäste i 3mm gods för montering av extraljus. Sveriges bästa priser. Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Detta är en universal produkt och passar på de flesta bilar.


Extraljusfäste för 5 extraljus

Hjälper dig att hålla extraljusen på plats! Lighton snabbfaste4.


Hållaren är anpassad för tre extraljus och monteras i stötfångare eller bakomliggande balk med hjälp av M8-skruv (säljs separat). Mått mellan varje extraljusfäste : 2mm. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.


Stort lager med snabb leverans. Till extraljusfästen ! Fyra skruvar räcker till de flesta montage, tunga ljusramper behöver oftast ändå stagas för att förhindra att ljusbilden vibrerar. Gummiexpanderskruv för montering av extraljusfästen i fronten på bilar och liknande, går att montera i plaststötfångaren.


Extraljusfäste för 5 extraljus

Borra ett hål med 10mm diameter, ca 30mm djupt. Sätt i pluggen och dess skruv. Vårt mycket populära LED extraljusfäste B1finns nu i rostfritt utförande!


Fästen för Arbetsbelysning m. Enkel att montera och göms bakom nummerskylten. Med plats för två, tre eller fyra extraljus.


Heavy duty ledningssats för tre extraljus Beställningsvara 3- dagar lev tid Art nr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.