torsdag 14 juni 2018

Moped lampor 6v

Stort utbud av lampor. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.

Vi lägger löpande tid på att hitta nya produkter för att du skall ha tillgång till ett så komplett sortiment som möjligt. Vi hoppas du skall finna något som passar din smak och moped.


Glödlampor, kontrollampor och LED lampor till moped. Här hittar du både och volts lampor. Med socklar E1 BA9S,BAY1 BA15 BA9S, BAmfl. Nytt i vårat sortiment är våra ledlampor till äldre mopeder.


Finns i Eoch BA9S sockel. Dessa ledlampor har en extremt bra hållbarhet och lyser mycket bättre än en vanlig glödlampa. Sockel BAY15 Kvalite från Tyska Trifa.

Led lampor 6v med sockel Eoch BA9s. Högkvalitativa glödlampor som ger ett mycket bra ljus.


Utöver det så hittar du även många olika modeller av framlysen, baklysen, blinkers, universal lyktor och bromsljus till både vanliga mopeder och flakmopeder. Vanligt förekommande i MCB. Universella lampor till moped.


Hos Twostroke hittar du alla lampor till din moped, allt från parkeringsljus till LED- lampa. Vi är endast en webbutik. Order mottages endast i webshop. Vi kan tyvärr inte ta mail- eller telefonordrar.


Strålkastarlampa LED 6-12V. Tillbaka till toppen. Veteranshop Sweden AB. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Lägst priser på 12v led lampor Spara pengar nu!


Rinab är ett företag som distribuerar reservdelar och tillbehör till mopeder. Bosma billampa Ba15s 21W 6V. Billampa Ba15s 15W 6V. GLÖDLAMPA 4W 6V BA9s 10-pack.


Lampa 6V LED med BA9S 9mm sockel bajonettfäste.

En mycket tålig ingjuten ledlampa för alla 6V system anpassad att sitta på mopeder. Betydligt tåligare för överspänning vid trim, och har på så vis mycket längre livslängd. Motsvarar ca 5W ljusstyrka.


Framlykta till moped. Originalframlampor och stylingframlampor till mopeder. Allt från extraljus till frontkåpor med halogenlampor. Beställ från Twostroke. Hos Diodhuset hittar du LED - lampor till helljuset och halvljuset till din MC och moped !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.