fredag 15 juni 2018

Led ljusramp jula

Din ljusramp-butik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. För en snygg, smidig och slimmad montering på bilen samtidigt som du får rejält med ljus! Bestel met de laagsteprijsgarantie. Unieke eigen collectie LED lampen.


Gewaardeerd met een 9. Sveriges bästa priser. Ljusstark ljusramp med aluminiumhus, härdade lykthus av polykarbonat och fyra Cree LED -dioder. Komplett med anslutningskabel. Vinklingsbart lamphus Huset är vinklingsbart upp till grader vilket gör det enkelt att finjustera placeringen av ljuset.


Ljusramp som genererar en lång och bred ljusbild. Perfekt till arbetsfordonet, lastbilen eller bussen! E-godkänd LED -extraljusramp! Denna diskreta extraljusramp är med sina ringa mått både fantastiskt smidig samt snygg och passar onekligen in i fronten på de flesta personbilar.


Led ljusramp jula

Innanför linsen sitter hela fyra integrerade och ljusstarka W CREE LED-dioder som ger en mycket imponerande ljusbild. Ett ventilerat, pulverlackerat lamphus av aluminium rymmer en samling OSRAM W-dioder som levererar rikligt med ljus för ditt arbets- och fritidsfordon.


Lämpligt för bland annat traktorkärra och bilsläp. Rampen har två triangelreflexer samt två lyktor monterade på en stabil ram av PVC.


Led ljusramp jula

Utrustad med en sladd på hela meter med en 7-polig släpvagnskontakt (hane). I mitten finns det dessutom plats för en enradig registreringsskylt. LED -ljusrampens lysdioder tänds omedelbart och drar lite energi i förhållande till hur mycket ljus den ger.


Den låga strömförbrukningen är optimal för fordon med relativt lite ström att tillgå. Supervision LED ljusramp avger mer ljus än de allra bästa Xenon lamporna vid samma effektförbrukning och avger i vissa fall mer ljus än led extraljus per investerad.


Säkra och snabba betalningar. Således bra grejer till arbetsfordonet, lastbilen eller bussen. Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


Rampen har E-märkta LED -lyktor för blinkers, bak- och bromsljus samt reflexer. Enfärgade och flerfärgade varianter av bästa kvalitet från Lyson. Extraljus LED ramp och ljusramper från kända leverantörer.


Lägg i varukorgen % AWARD PRO. En ljusramp med komponenter av hög kvalitet t. Rigi Viklight, Lazer Lamps, Hella eller kan ha en effektivitet över 90%, medan LED -ljusramper med billigare komponenter t. LED -extraljus är långlivade och har ett effektivt utbyte av ljusstyrka i förhållande till den effekt man matar in. Men man kan ännu inte påstå att LED -tekniken blivit "billig".


ST4K 22" LED - ljusramp monteras enklast i ett LED -rampfäste som är speciellt framtaget till just den modellen, art. Fästet säljs inte löst utan endast i paket tillsammans med LED -rampen och reläsats, art. LED Garage Belysning GarageBelysning. LED armaturer ett måste i vart garage idag.


Marknadens prisvärdaste led armaturer för garage och industri. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Har ett starkt ljus och syns med Lux på 5meter.


Nya ljusramper på marknaden. I de nya varianterna av ljus- och LED -ramper har tekniken förbättrats avsevärt, om du jämför med för bara några år sedan. Med LED -ramper från LEDSON får du många fördelar framför att köra med vanliga halogen-extraljus eller xenon-extraljus. Välj läng utformning och prestanda utifrån dina behov.


Utrusta ditt fordon med en ljusramp som har den senaste tekniken, grym prestanda och styrkor från 36w upp till hela 234W. LED extraljus är betydligt enklare att montera än Xenon p. LED är betydligt mer vibrationståligt och stöttåligt än både xenon och halogen.


Led ljusramp jula

LED Ramp för bättre helljus på din bil med en riktigt bra ledramp från Xenonkungen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.