torsdag 14 juni 2018

Cykelställ pris

Cykelställ för offentlig miljö. Fri Frakt och snabb leverans! Rejäla cykelställ i galvat eller rostfritt stål. Köp online med fri frakt! Beskrivning: Det stabila cykelstället från EC. Därmed har du som arbetsgivare också ett ansvar att erbjuda dina anställda en arbetsplats som är utrustad med cykelställ och cykelgarage av hög kvalitet. BRF köper dagligen av oss. Alltid fraktfritt Snabb leverans Faktura dagar dagars ångerrätt.


Cykelställ pris

Få med dig cykeln på ett säkert och smidigt sätt genom att spänna fast den på cykelhållare Thule. Hos oss hittar du flera modeller av cykelhållare, vissa för bakluckan och andra som du har på taket. När vi tog fram Ideal 2. Alla typer av byggstängsel. Kompletta paket med stängsel.


Det tar vara på utrymmet på ett maximalt sätt och man slipper den krångliga städningen som kan ske om man har cykelställ på mark. Att montera vägghängda cykelställ är också väldigt stilrent och snyggt. Självklart finns det låsbara cykelställ för vägg.


Stöldsäkra cykelställ är i många miljöer ett måste. Med våra cykelställ med ramlås som utrustats med stöldbågar gör det parkeringen av cykeln mycket säkrare. Olika cykelställ för reparation, förvaring och parkering. Ett cykelställ underlättar när du ska meka med cykeln.


Se våra cykelställ på biltema. Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet.


Kayobas fristående cykelställ har plats för fyra cyklar och utformningen på hjulhållarna gör att cyklarna kan placeras på valfri sida om cykelstället. Kan förankras i golv eller mark Du kan enkelt förankra cykelstället i exempelvis golv eller mark (monteringsbeslag, jordankare m.m. säljs separat).


Cykelställ pris

Söker ni information om cykelställ så har ni kommit rätt. På denna sida hittar du vårt välsorterade sortiment med cykelställ. Att installera funktionella cykelställ gör att folk cyklar mer, vilket i sin tur bidrar till färre bilar, bättre luft och generellt bättre välmående.


Cykelställ pris

Vi har cykelställ enkelsidig som dubbelsidig, ställ som passar cykelhus eller som fristående. Från plats och utbyggbart till önskar längd. Proffsprodukter till riktigt bra pris. Ha cykelstället fristående eller sätt fast det i väggen.


Stället har plats för cyklar. Det är en förutsättning att erbjuda cyklisterna en säker parkering för deras cyklar. Att bara låsa fast bakhjulet eller att låsa fast framhjulet i cykelstället är inte längre en säker metod. Det genomstrukna priset är tillverkarens rekommenderade pris (REK).


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få kr att handla för. Priser inkl moms, frakt kan tillkomma. Gäller vid ordervärde över 7kr. Du kan avbryta prenumerationen när som helst Mer information.


Lägg till i varukorg. Hook cykelställ finns för nedgjutning eller väggmontering. Med enkel eller dubbel inkörning. Det har en kraftig ej demonterbar låsbygel.


Startsektion för enkelsidig finns för eller cyklar. Dubbelsidig finns för och platser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.