onsdag 13 juni 2018

Cykellampa

Vi har hundratals cykellampor i lager. Galet snabba leveranser och riktigt bra priser. Tysk ingenjörskonst. Fram- och baklampor i ett paket. Perfekt att ha på styret eller på hjälmen. Snabba leveranser och bra priser. Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! När mörkret kommer är behovet av en bra cykellampa stort! Hos XXL hittar du ett stort sortiment av cykellampor, cykelbelysning och multisportlampor. Välkommen in till XXL.


Det ska vara en självklarhet att synas i trafiken. Här hittar du olika modeller för alla typer av cyklar och behov. De flesta av våra cykellampor har snabbfästen så att du enkelt kan ta av dem.


Cykellampa

Olika typer av cykellampor. Hos oss hittar du alla möjliga typer av cykellampor som du kan behöva till din cykel. Oavsett om du vill ha en superstark lampa som lyser flera kilometer fram i skogen, eller bara något enkelt som du kan sätta på en barncykel så kommer du hitta den cykellampa du behöver här. För att se och synas behöver du en bra cykellampa.


Hur bra cykellampa som oftast medföljer när du t. Trots att många av de modeller vi har tagit med i testet har egenskaper som passar till träningscyklister. Med bra cykellampor syns du på ungefär 3meters håll.


Saknar cykeln reflexer och lyse är avståndet bara cirka meter. Va rädd om dig i mörkret och tänd lamporna. Förbanna inte mörkret. Köp en bättre cykellampa till din cykel istället.


Cykellampa

Vi på Prestandabelysning erbjuder cykelbelysning, hjälmlampor och pannlampor av högsta kvalitet baserad på modern LED-teknik. I vårt sortiment hittar du cykellampor, hjälmlampor och pannlampor lämpade för en aktiv livsstil och tuffa tag. Kraftfull och kompakt cykellampa med maximalt ljusflöde på 9lm, robust aluminiumkropp, tre ljuslägen (hel, halv- och blinkande läge), externt batteripack och fäste för cykelstyre samt hjälm eller pannband (användningssätt väljs permanent).


Cykellampa

För en aktiv fritid – året om. Enormt sortiment, billigt. Faktura utan avgift. En cykellampa som du tar av och på flera gånger om dagen riskerar självklart att ramla i backen då och då.


Därför undersökte laboratoriet även hållbarheten, enligt en amerikansk standard. Cykelbelysning som når längre. Först släpptes lamporna sex gånger från en meter i ett betonggolv ur olika positioner.


Laddningsbar cykelbelysning SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Laddbart cykellyse fram med watts LED-lampa och två ljuslägen, eller lux.


Med snabbfäste som gör det enkelt att ta av och sätta på lampan på cykeln. Framlampa cykel ★ Handla riktigt billigt i hos oss Alltid snabb leverans hos Bikester ★ Stort utbud 1dagars returrätt hos oss Bikester. Natt blir till dag och du kan cykla dygnet runt om du vill.


När du vill synas i mörkret! Kraftfull fram och baklykta med vitt respektive rött ljus och passar bra för att synas i mörkret. Du kan fästa lamporna på din cykel, hundkopplet, ryggsäcken och mycket annat.


Batterier medföljer. Alltid förmånliga priser, nya erbjudanden varje dag och specialerbjudanden hos ROSE Bikes. Du behöver en cykellampa av två skäl. Dels för att andra ska se dig när du kommer farande, dels för att du själv ska se vart du tar vägen när mörkret har fallit.


Med en tillräckligt effektiv cykelbelysning får du en chans att undvika gropar, kanter och isfläckar som gatubelysningen inte förmår avslöja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.