fredag 11 maj 2018

Led lister

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Spara en massa pengar här! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


LED-lister för alla möjliga och omöjliga lösningar. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Med led lister öppnar sig helt nya möjligheter för belysning. En led list är en ljuskälla som är mycket flexibel, tack vare sin storlek och att den är böjbar.


Allt inom Belysning. Inbyggnadsspotlights. LED-Lister finns för såväl inom- och utomhus, passar utmärkt i takfot eller i räcken som ledbelysning. En Led-list kan du använda för att belysa Bokhyllor, Köksskåp, Garderober, Takbalkar, Bakom soffan eller TV:n, Trappräcken, Bardiskar, Butiksgondoler mm.


Led lister

RGB slinga 5m, 6m, 10m och 15m kit. LED- Lister är otroligt flexibla och är ett häftigt alternativ för belysning utomhus.


Belys garageuppfarten, en mur eller varför inte få ett stämningsfullt sken i rabatten. Våra ljuslister går att kapa varje hel meter, eller halvmeter för de varianter som går på 230V.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. En Led -list kan du använda för att belysa Bokhyllor, Köksskåp, Garderober, Takbalkar, Bakom soffan eller TV:n, Trappräcken, Bardiskar, Butiksgondoler mm.


Fördelen är att lamporna inte blir varma vilket gör att man kan sätta ledlisterna i trånga utrymmen. Du kan justera längden på de flesta av ledlistorna genom att klippa av dem på utmarkerade kapställen.


Skapa en mysig atmosfär med en röd LED -list eller använd en vit som. Här hos oss på Fyndiq finns massvis av billiga LED lister och LED slingor att shoppa loss blan och de kan användas till mycket! Stiliga aluminiumlister som passar utmärkt i t. Varje list är utrustad med st.


Listerna kan sammankopplas, dock max st. Olive Sveriges lister är bedömda hos Byggvarubedömningen (BVB) och SundaHus.


Sortimentet består utav kakellister, sockellister, taklister och trappnoslister med varierande sken. Profil till LED list Meter. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Led lister

Gratis att använda! Våra 12V LED-strip går att dela var tredje diod. Man kapar dem enkelt själv vidare med en vass sax om de behöver vara kortare än hela meter. Kontakter där du inte behöver kunna löda för att använda delar av en LED-strip hittar du under kategorin Skarvkontakter.


Produkterna är noggrant utvalda för att garantera ett kvalitativt sortiment. Samtliga ljusslingor är dimbara. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Led lister

Våra LED -strip finns i olika utföranden och kommer i längder om meter och går att kapa till önskad längd. Våra LED -ljuslister finns i flera olika längder och färgtemperaturer. Transformator för led lister 12V DC 120W (10A) Pris 3kr. Anslutning Universal, Hona.


Vi erbjuder Billiga Led -Lampor, Bilvårdsprodukter, Dioder, Diod-Lampor, led -slingor, Led-Lister, Poppys Wunderbaums, Dekaler och massa annat till massor av olika fordon, A-traktorer bilar eller kanske till och med till ditt hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.