fredag 18 maj 2018

Insektsfälla uv

Hög kvalité - till lågbudgetpris ! Världens mest unika ljusfälla ! Effektiv och robust insektsdödare för dig som vill ha en insektsfri altan. UV-lamporna lockar till sig insekterna och det elektriska nätet dödar dem, varpå de faller ner i en uppsamlingsbricka. Ett yttre nät skyddar oförsiktiga fingrar mot otrevliga stötar. Smidigt och säkert, helt enkelt.


Insektsfälla uv

Ett av marknadens bredaste modellprogram av UV ljusfällor med limskiva eller högspänningsgaller för inomhus och utomhus. Diskreta dekorativa flugfällor. Vi erbjuder effektiva flugfällor och insektsfällor för att fånga flugor, mygg, getingar och andra inomhus.


En rätt flugfälla är mycket effektiv och dödar alla flygande insekter. Den är också perfekt för industriella och kommersiella lokaler så. Klarar upp till kvm inomhus. Produkter kan ställas på bord eller hängas.


Spänningsdelarna sitter väl skyddade bakom gallret – säkert för både människor och husdjur. Insektsfälla Mosquito Trap AMT-64. Fällan är avsedd för inomhusbruk.


UV -enheter får inte användas ute i det fria, eftersom dessa icke selektiva insektsfångare (enheter med UV -ljus som lockmedel) inte bara fångar skadeinsekter utan också nyttoinsekter. De medföljande speciallamporna används för värmealstring tillsammans med insektsfällorna, och är varken till för att användas som rumsbelysning i hemmet eller för andra tillämpningar.


Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Drivs med 2volt. Mkt effektiv tex på kontoret, uv -ljuset lockar till sig insekter fläkten suger in den.


Flug- och insektsfälla. UV -lamp är en miljövänlig, effektiv, tyst och hygienisk flug- och insektsfälla, perfekt för stallmiljöer, mjölkrum mm.


Ett ultraviolett ljus lockar flygande insekter till fällan, där de fastnar i ett speciallim som tål värme och UV -ljus. Fällor mot plågsamma, blodsugande insekter, hästflugor, bromsar. Levereras i 2-pack. Elektrisk ljusfälla för flygande insekter.


Med långvågigt UVA-ljus. Fullt isolerat plasthölje med uppsamlingstråg. UV -insektsfångare W, rostfritt stål. Vi har flugfångare och flugfällor som håller flugor och andra insekter borta.


Insektsfälla uv

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Ultraviolett ljus attraherar insekter som sedan elektrifieras. Dubbelsidig ingång för maximal fångstEnkel och hygienisk töming med fångstlådaPlaceras fristående eller monteras på vägg Så fungerar. TVX20-ECO Fluorescent Lamp 20W E27.


Insektsfälla uv

Våra fällor fungerar både som flugfångare, insektsfälla, myggdödare och utrotande flugfällor. UV -A INSEKTSFÄLLA KLARAR KVM INOMHUS. Object moved to here. Beställ nu för snabbast möjliga.


Bara ta ner frontskyddet och då har ni fullständig tillgång till UV -rören, medan klistermattan kan man lätt ändra och utbyta från vardera sida av enheten. Vilken UV -dos som ger ”MED” måste specificeras för varje fall. För inom- och utomhusbruk.


Standard erytemdos Biologisk (erytemeffektiv) radiometrisk storhet SED ekvivalent med 1J m-UV -strålning enl CIE:s referensaktionsspektrum för huderytem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.