torsdag 10 maj 2018

Gasol stekhäll

Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag. Brett sortiment, kända varumärken. Handla billigt och enkelt online. Du hittar stekhäll hos Widforss.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.

Ge matlagningsglädjen en nytändning med hjälp av den här stekhällen från Axley. Stekhäll för gasolbrännare. Oavsett årstid är grillning en given favoritsyssla för många, eftersom det är ett perfekt tillfälle att laga mat och samtidigt umgås med familj och vänner i trädgården. En stekhäll gör det roligt och lätt att laga mat utomhus.


I vårt sortiment av utomhusprodukter har vi stekhällar som kan värmas över elden eller stekhällar med gasollåga. Frigör dig från gamla vanor och börja laga mer mat utomhus med en stekhäll. Gör som många kända storkockar och laga hela middagen på en stekhäll. På BAUHAUS hittar du stekhällar, brännare och förvaringsväskor från Hällmark.


På stekhällen kan du exempelvis steka, woka eller koka mat till små eller stora sällskap och gör det roligt och lätt att laga mat utomhus.

Det absolut vanligaste stekhällen är den som säljs som ett färdigt paket med både ställning och gasolbrännare. Detta är också den variant av stekhäll vi rekommenderar och det är också den mest vanliga. Komplett paket med stekhäll och gasolbrännare. De mindre modellerna tilltalar hemmakockarna, och de större modellerna används flitigt inom catering, pub- och restaurangbranschen.


Professionella kockar uppskattar GrillSymbols produkter för deras högt ställda säkerhetskrav, robusta utförande och stora kapacitet. Möjligheten att laga mat under bar himmel och få fantastiska resultat har gjort att stekhällen har blivit väldigt populär bland bl. En del modeller kan även sättas direkt på gallret på en klotgrill.


Det finns flera populära modeller här som t. Muurikka med en diameter på cm. En gasoldriven stekhäll är också något som kan tas med ut på utflykten om så önskas, så länge du har tillgång till en bil i närheten. Många tar med sin stekhäll på fiskeäventyret eller liknande matlagningssituationer.


Perfekt när du är ute på camping, fisketur, jakt eller om du vill laga mat på ett annorlunda sätt till familjen eller vänner. Glöm inte att köpa till en regulator. Vill du läsa mer om gasol och dess användning hittar du det här! Denna stekhäll är stor nog för att servera stora sällskap utan problem.


Våra kompletta set är riktigt populära produkter. De finns i tre storlekar, set 4 set och set 78. De innehåller stekhäll, gasolbrännare, vindskydd för gasolbrännare och regulatorset.


Alltid till bra priser!

Stekbord 5x 5x 3mm. Sveriges Nr online gasolbrännare stekhäll. Passar till stek, grill- och traktörhällar. För gasoldrift, tre brännar ringar, D. Obs enda skillnaden mellan denna och pro-9är att pannan är mm istället för mm.


Det allra vanligaste alternativet för uppvärmning av stekhällar är gasol. Elektroniska stekhällar är mycket ovanliga. Fördelen med gasol är att det går att värma upp stekhällen på bara några minuter. Gasolset med stekhäll.


De stora modellerna används flitigt inom catering, pub- och restaurangbranschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.