onsdag 16 maj 2018

Elektrisk flugfälla

Världens mest unika ljusfälla ! Nordens ledande butik för produkter mot skadedjur- bra produkter till bäst priser! Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Våra elektiska fällor är helt giftfria och lockar till sig flugorna med ett starkt ljus och avlivar dem med en elstöt. På en sekund är flugorna eller insekterna döda. Dess nya teknologi fångar dessa skadedjur på ett sätt du aldrig tidigare sett.


När den är på fångas flugorna bakom bladet och tvingar dem ner i ett rum utan att ha möjlighet att ta sig ut. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. Däremot är den billigare än en elektrisk flugfälla. Flugsmälla, elektrisk.


Den kostar ofta någonstans mellan 3och 6kronor, även om priserna kan variera en hel del. Variationerna beror på ett flertal faktorer. Vi har flugfångare och flugfällor som håller flugor och andra insekter borta. Med hjälp av flera års erfarenhet har vi fått fram många effektiva flugfångare och flugfällor här på Skadedjursbekämpning.


Välj bland miljövänliga och ekologiska flugfångare för uterum, sommarstuga, husvagn och kontor. Vi har insektsdödare som utrotar flygande insekter men även flugremsor för inomhusbruk. För dig som proaktivt vill fånga flugorna utolmhus innan de hinner komma in i huset, är flugfällan Fly-City det perfekta alternativet.


Elektrisk flugfälla

Gör mygg- och flugjagandet till en sport! Drivs av två AA-batterier (säljs separat). Hög kvalité - till lågbudgetpris ! Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Den här typen av flugfångare eller flugfälla är vanligtvis dyrare att köpa än flugremsor och flugspiraler.


Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev! Elektriska insektsfällor. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Elektrisk flugfälla

En insekt som kommer i kontakt mellan olikpoliga trådar dödas direkt. En elektrisk fälla kan bestå av en nätbur med högspänning elektriskt laddade metalltrådar.


Denna anordning är bra för att reducera exempelvis myggangrepp. Både elektriska och vanliga råttfällor. Se urvalet av effektiva råttfällor här!


Det kan finnas flera skäl för att välja en eldstad. Den första och förmodligen vanligaste är att du älskar romantiken och charmen i de levande flammorna i kaminen.


Men du har inte möjlighet att installera en skorsten och du bryr dig inte om att bränna ved. Därför väljer du en elektrisk kamin för väggen.


Lägg därefter i några mynt i varje påse och knyt igen påsarna så de inte läcker. Delbetala i upp till månader. UV-ljus och högspänning. Ombyggd elektrisk flugfälla bedöms som elchockvapen – man döms till dryga böter för vapenbrott Den blev då så kraftig att polisen bedömde den som ett elchockvapen.


Elektrisk flugfälla

Effektiv getingfälla med ett smart lock som släpper in flugor och getingar men låter dem inte komma ut. Biologiskt lockmedel. Säkert och hygieniskt. Tillgänglig styck.


Köp bra och effektiva råttfällor för bekämpning av råttor här - Vi har många olika modeller på lager. Gör en upphängd flugfälla utomhus – en vattenpåse eller nätpåse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.