måndag 21 maj 2018

Cykelförvaring vägg

Med hjälp av ett väggfäste kan du visa upp din snygga cykel för dina vänner. Vissa cyklar har vinklar som kan jämföras med vilken konst som helst.


Med ett väggfäste har du plötsligt konst från italienska mästare hängande på väggen. Leonardo da Vinci, Michelangelo, Dali och Colnago kan hänga sida vid sida utan problem. Smidig och platsbesparande cykelförvaring på väggen. Barnen kan dock behöva hjälp med att ta ner cykeln.


Fäll ner cykeln när du behöver den och förvara den i taket för att spara plats när den inte används. Nackdelen kan ju vara att du behöver köra undan bilen först för att kunna ta ner cykeln. Som alternativ cykelförvaring kan du istället enkelt och smidigt hänga upp din cykel på väggen med en smart vägghållare. Sådan cykelförvaring är inte bara smart och praktisk, utan gör även din cykel till snygg och trendig inredning!


Om man förvarar sin cykel i en lägenhet, så bör man titta närmare på de smarta cykelupphängningar till vägg eller cykelhållare till vägg som många också kallar dem. Genom att köpa väggupphängning till sin cykel, så kan man montera dem i t. Parkera cykeln i ett cykelställ eller cykelgarage från AJ Produkter. Välj bland flera modeller för en smidig cykelparkering.


Cykelförvaring vägg

Köp online, snabba. Cykelförvaring ROTOFLEX är lösningen då det gäller smart förvaring av cyklar i förråd och källare. Stället kräver mycket liten golvyta. VÄGG KROK 213X150MM.


Lägg till i inköpslistan. All matjord ska tas bort, vilket även gäller cykelförrådets golv och tillfartsväg. När hålet är färdiggrävt gjuts en liten bottenplatta av betong.


Cykelförvaring vägg

Tryck fast ett kraftigt armeringsjärn i mitten. Vi är ett privat företag som har som målsättning att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige.


Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Vi är stolta över att ingå i ett av Europas ledande och mest innovativa cykelparkeringsföretag, nederländska Klaverkoncernen. Det bästa är om du kan hänga din cykel på väggen eller i taket.


Du kan också ställa den upp och ner så att styre och sadel vilar mot marken. Att hänga upp cykeln på väggen kan säkert göras på flera sätt, men här kommer ett bra tips: Börja med att köpa två praktiska beslag. Det går bra att använda handtag som egentligen är avsedda för köksluckor, eller två tavelhyllor i samma storlek. Beslagen ska fästas i samma höjd och vågrätt, använd vattenpass.


Oavsett om du vill hänga upp din cykel på väggen eller använda ett ställ på golvet hittar du smarta lösningar för cykelförvaring på Cykelkraft. Har du ont om plats i din lägenhet?


Cykelförvaring vägg

Häng upp cykeln på väggen ! Här kommer några tips för cykelförvaring på väggen i olika prisklasser. Det kompakta cykelförrådet i elegant design och hållbara material kommer hålla dina cyklar säkra och torra. Inbyggda cykelställ för två cyklar.


Bygg ett cykelförråd och förvara cyklarna torrt. Här får du inspiration och bygginstruktioner för hur du kan bygga ditt eget cykelförråd. Jag har bockat till krokar av flatjärn och skruvat fast i en kraftig vågrät planka som är fastskruvad i väggen.


Torra, sköna skor och pjäxor med torkar från Regensburger, Österrike. Produkter i funktionell ren design, tillverkade i rostfritt stål för hög kvalitet och lång hållbarhet. I Regensburgers sortiment finns även produkter för skidförvaring, cykelförvaring samt skidförvaringsskåp med integrerade torksystem.


Bygg din egen redskapsbod med hjälp av våra bygginstruktioner, så att du kan få ordning på trädgårdsredskap och maskiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.