måndag 19 mars 2018

Cato led mässing

Upp till 20% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK!


Soorten LED Tuinverlichting I. Belid cato golvlampa mässing led SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Vägglampan är ytterst praktisk men även stämmningsfull då du själv kan reglera det dimbara ljuset för att passa humör och känsla! Lätt och smidig att montera i taket.


Cato led mässing

Den diskreta designen pryder alla typer av hemmiljöer! Armaturen har en dimbar LED -lampa som ger ett riktat läsljus. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Cato vägglampa från Belid.


Den är anpassad för takkrok. En dimbar spotlights som är anpassad för takkrok. Levereras inklusive ljuskällor. Perfekt både som punktbelysning för tavlor eller för att lysa upp arbetsytan.


Alla lamphuvudena är vipp- och vridbara för perfekt precision och hängs enkelt upp på takkrok. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Placeras med fördel när det behövs lite extra ljus, särskilt bra vid skrivbordet eller läshörnan.


Svensktillverkad ifrån Belid. Rabatten slutar om: Art. Finns i flera färger och även som vägg- och golvlampa. Båda ljuskällorna är riktbara och dimbara. Mässing Diameter 29cm. Belid tillverkar belysning för hem, hotell, konferens och offentlig miljö. Med avseende på framtidens krav på låg energiförbrukning lägger företaget stor vikt vid produktutveckling. En utmärkt lampa för läsfåtöljen! Integrerad LED för uppljus, justerbara spotlights för nedljus.


Ingår i en serie armaturer och vi har den i tre olika färger varav denna är. Golvlampan har justerbar arm med riktbar LED -spot och brytare på skärmen. Lamphuvudena går att rotera och rikta individuellt vilket gör det lätt att rikta ljuset dit du vill.


Cato led mässing

Golvläslampa som levereras med en tre-stegs dimbar LED -lampa (utbytbar) som ger ett mycket bra läsljus. Sawaru är en modern golvlampa från Flos, designad av Nendo.


Golvlampan består av två cylinderformade enheter där den ena utgör basen och den andra utgör ljuskällan. Vi har ett brett sortiment. Många rabatt Trevligt kundtjänst! Hela familjen karaktäriseras av samma genomgående element och designval – och består av både bordslampor, golvlampor, pendlar, vägglampor och en snygg spot-serie.


Cato led mässing

Vi uppdaterar kontinuerligt familjen med både nya färger och ljuskoncept. Designlite : Varierande. SE´s största utbud av designlampor. Alltid snabb levering, 1dagars returrätt och prisgaranti!


LED Spotlight i metall, färg mässing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.